navti
Üye
S-5830 Stoklite Rom !HARİKA!
Evet oncelikle konu daha once acildiysa ozur dilerim benim amacim bu romun duyulmasini saglamak cunku gercekten cok iyi ace kullanicilari genelde cyanogen mod kullaniyo ben onuda denedim ama bu daha cok hosuma gitti...
Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472019
özet:bu rom orjinal romun hafifletilmis bazi gereksiz uygulamalarin kaldirilmis hali ve yerlerine daha gerekli uygulamalar eklenmis overclock destegide avantaji.
Özellikler:
*Overclock destegi (hiz 902 mhz secilip smartassv2 secilince sarjda cok fazla etkilenmiyor telefonda isinmiyor.
*Sarj tam performans kullanimda (elden dusmeden) 1gun 1saat oyun 1 saat kamera ve muzikte 2 gun sadece konusma icin kullanilinca ise 3 gunu gececek gibi duruyor bu degrler bende overclckluyken yakalandi ama garantisi yok.
*Ext 4 uygulamasi bulunuyor.
*Tweak manager ve cwm uygulamasi var.
*Gorunum aynen orjinal gibi ama simgeler s-5830i gibi.
*Android 2.3.6
*Bln destegi var yani isikli tuslar kontrol edilebiliyor ornegin cevapsiz arama oldugunda ekran kapaliyken isikli tuslar yanip sonuyor...
*Roma ek olarak verdigim xda linkinde rom icin birkac eklentide bulunuyor.
Not:Ben sadece paylasimciyim hicbir sorumluluk kabul etmem.
Youtube ta videosu var bakilabilir.
Basta amacim bu romu yayginlastirmak demistim ama bu cikarlarim dogrultusunda degildir bu romun yayilmasiyla ben maddi anlamda hic bir sey elde etmem.
Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472019
özet:bu rom orjinal romun hafifletilmis bazi gereksiz uygulamalarin kaldirilmis hali ve yerlerine daha gerekli uygulamalar eklenmis overclock destegide avantaji.
Özellikler:
*Overclock destegi (hiz 902 mhz secilip smartassv2 secilince sarjda cok fazla etkilenmiyor telefonda isinmiyor.
*Sarj tam performans kullanimda (elden dusmeden) 1gun 1saat oyun 1 saat kamera ve muzikte 2 gun sadece konusma icin kullanilinca ise 3 gunu gececek gibi duruyor bu degrler bende overclckluyken yakalandi ama garantisi yok.
*Ext 4 uygulamasi bulunuyor.
*Tweak manager ve cwm uygulamasi var.
*Gorunum aynen orjinal gibi ama simgeler s-5830i gibi.
*Android 2.3.6
*Bln destegi var yani isikli tuslar kontrol edilebiliyor ornegin cevapsiz arama oldugunda ekran kapaliyken isikli tuslar yanip sonuyor...
*Roma ek olarak verdigim xda linkinde rom icin birkac eklentide bulunuyor.
Not:Ben sadece paylasimciyim hicbir sorumluluk kabul etmem.
Youtube ta videosu var bakilabilir.
Basta amacim bu romu yayginlastirmak demistim ama bu cikarlarim dogrultusunda degildir bu romun yayilmasiyla ben maddi anlamda hic bir sey elde etmem.