S^3 - Yeni Yazılım Güncellemesi!!! 25.01.2011 (Sosyal Güncelleştirmesi)

Sponsorlu Bağlantılar

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşlar ben şöyle yükledim bunu indirin oviyle açın yükle deyince telefonda bunu yüklemeniz lazım ovi güncellemelere bakmayın telefondan yükleyin oluyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar burdaki facebook simgesini oraya nasıl ekliceğimizi bilen varmı??

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
orda rehberde seceneklerde var mi ? olrsa orda olur :oke: yksada o adamda program olablr

ThebLue16

ThebLue16

Üye
seçenekte yoktu programdır herhalde

Uruloki

Uruloki

Üye
siz onu bunu bırakında artık ovi mağaza açılmıyor bende

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
nedn bnde aciliyor :D acaba ovi de sorun olablir mi

arifdemirci1975

Üye
güncellemeyi indiriyorum fakat yüklenemiyor diyor. defalarca denedim. hep aynı sonuç.

Uruloki

Uruloki

Üye
ovi sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü nokia n8 sayfasındada bir kaç kişi yazmış bu sorunu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
oviden mi ykluorsunz verdgim linke tklayn

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
arkadaşlar facebooktan bu linki beğenin tüm haberler geliyor ben buradan indirdim yükledim anında oldu.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
nasil haberler gelilor dostum braz dha aciklar misin :)

[alikan]

[alikan]

Üye
Ya adamım sana uyduk bunu denedik eldekinden de olduk şimdi iyi mi. Sürekli kaldır yeniden yükle diyor.

Komut dosyası uyarısı:
Sorry Pelase uninstall and reinstall communities hatası alıyorum durmadannnn........

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
adamim :D

uzgunum lutfen silin ve tekrar yukleyin diyor ole yap baklm :D

[alikan]

[alikan]

Üye
6 kere denedim hepsinde aynı şeyi yapıyooooorrrr kardeşş yaktın beni :) Yükleme bittikten sonra gereçler yükleniyor başarıyla yüklendi filan diyo sonra açmayı denıyorum Ovi den bağlanırken o hatayı veriyor adamım nasıl yapcaz^^
Bul bi yerden bana bunun orjinal halini :p

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
haydiii uzuldum smdi wala adamim :D teli ac kapa adamim bi baklm nolcak :naughty:

[alikan]

[alikan]

Üye
Güzel insan herşeyi denedim kaldırdım kurdum telefondan sildim bi daha attım telefonu resetledim yine kurdum yine kaldırdım depo hafızaya attım ordan kurdum yıne denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim yine denedim

Olmadıııı :)
bunun ilk halini nereden buluruz bir fikriyatın var mı..??

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
wala blmiorm ki dostm ya :/ + belkide artk dosyalar wardir sildgin seyin ekstra biseyleri olmasin ? onlarida sil bnce olablir yni bundan da kaynaklanir :)

[alikan]

[alikan]

Üye
Sen nasıl yaptın bu güncellemeyi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
sampion ben kndi telme yapmadim arkdsm gelmsti oda mrkla bekliordu onunda N8 awr onunkini ben yaptim , ilk once indr tele sonra oviyi ac yukle dynce yukle bu kdar :D

Üst Alt