S^3 oyunlarını S^1 de oynayanlar bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
S^3 oyunlarını S^1 de oynayanlar bi baksın
forumda bir kaç arkadaş söylemişti s60v5 te bazı S^3 oyunlarını oynayabiliyorlarmış bunlar hangileri?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam bu neye benziyor biliyor musun.? Kızın annesine 'bana benzemissin anne' demesine :naughty:
Çünkü o oyunlar ya iki sistem için de çıkıyor yada eski S^1 oyunlarıdır.
Ama HD oyunlar yok genelde S60v5 te S^3 te var. Boyutu düsük kalitesiz olanlar ikisinde de çalısıyor.
Kısaca sen S^3 oyunu degil aslında S^3 kullananlar S^1 oyunu oynuyor.Örnegin bende ikiside mevcut sistemlerin hero of sparta,hawx ve asphalt 6 dısında (bende olanların) iki telefona da aynı oyunlar oluyor genelde.

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu neye benziyor biliyor musun.? Kızın annesine 'bana benzemissin anne' demesine :naughty:
Çünkü o oyunlar ya iki sistem için de çıkıyor yada eski S^1 oyunlarıdır.
Ama HD oyunlar yok genelde S60v5 te S^3 te var. Boyutu düsük kalitesiz olanlar ikisinde de çalısıyor.
Kısaca sen S^3 oyunu degil aslında S^3 kullananlar S^1 oyunu oynuyor.Örnegin bende ikiside mevcut sistemlerin hero of sparta,hawx ve asphalt 6 dısında (bende olanların) iki telefona da aynı oyunlar oluyor genelde.
dandik oyunların iki sistemdede çalıştıgını biliyorum.anlatmak istediğim bazı hd oyunlar çalışıyormus.işte bu oyunlar hangileri :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
dandik oyunların iki sistemdede çalıştıgını biliyorum.anlatmak istediğim bazı hd oyunlar çalışıyormus.işte bu oyunlar hangileri :D

Yok öle bi dünya.S^1 de ki hd oyun durumu Asphalt 4 HD ile son buldu :ehe
5800 gibi telefonlarda çalısan HD oyuna HD demem ben :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Crazy Hamster hem S^3 hem de S^1 için.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Genelde Küçük Boyutlu Qt İsteyen ve 6,7 Mblık Jar Oyunlar Çalışıyor Örnek Swing Mania

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Qt 4.7.3
j2me oyunlarınin çoğu çalışır.

mad001

Üye
o dediklerin sony ve samsung un grafik işlemcisi güçlü s60v5 lerinde çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt