S^3 kendi web browser ile masaüstü görünümlü facebook"a girebilen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
S^3 kendi web browser ile masaüstü görünümlü facebook"a girebilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi telefonun kendi tarayıcısı ile masaüstü görünümlü facebooka girebilen var mı ? (m.face-toch değil)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
var ben ne oldu?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ww . facebook . com / home . php

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle girersen mobil siteye atıyor. Önce touch facebook a giricen sonra ordan seçeneklerden en alttan masaüstü sitesi diyicen

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler @batmanyavuz
@MrCommanDTr
az önce birkaç biişi yaptım sohbet felan normal masaüstü geldi şaşırdım birkaç denemeden sonra tamamen kavradım hani belki bilmeyen vardır diye konu açıp açıklama yapıcaktım ama gerek kalmamış teşekkürler amerikayı yeni keşfetmiş gibi mi oldum :)

maklube

Üye
Giriyoda agir calisiyo haliyle.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
öyle girersen mobil siteye atıyor. Önce touch facebook a giricen sonra ordan seçeneklerden en alttan masaüstü sitesi diyicen

Şahsen bu şekilde ne zaman denedimse istisnasız başarıyla girdim.
---------- Eklendi @ 02:10:05 ---------- Yazıldı @ 02:08:16 ----------

teşekkürler @batmanyavuz @MrCommanDTr az önce birkaç biişi yaptım sohbet felan normal masaüstü geldi şaşırdım birkaç denemeden sonra tamamen kavradım hani belki bilmeyen vardır diye konu açıp açıklama yapıcaktım ama gerek kalmamış teşekkürler amerikayı yeni keşfetmiş gibi mi oldum :)

Ben teşekkür ederim. Bunu öğrenene kadar bende baya uğraşmıştım. Normal bir durum bence yeni keşfetmiş olmak :)

---------- Eklendi @ 02:13:05 ---------- Yazıldı @ 02:10:05 ----------

Giriyoda agir calisiyo haliyle.

Evet aynen öyle, Nokia şu tarayıcı sorunlarını bir halletse başka birşey kalmayacak bence.

• Beğen
Tepkiler: Febris
Dimi3

Dimi3

Üye
Arada birilerini @ yapmak icin giriyorum. Biraz kasiyor...

burakkk97

Üye

çok mu görgüsüzüm :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim kardeşim.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi

çok mu görgüsüzüm :)

Bende bi okeye giriyim dedim ama biraz bekletiyor sonra sunucuya bağlantı kesildi felan diyor siz cfw mi kullanıyorsunuz benim tarayıcı version 7... sizinki 8 felan mı ?

Febris

Febris

Üye
hemen denemem laazım :d bakıyım kendı cfwmde açıcakmı :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kendi browserinden masaüstü açtım oyuna tıkladım site çince oldu
altta türkçe yazıyordu ona tıkladım şimdide hiç açmıyor giriş sayfası açılıyor çince şifre giriyorum tepki vermiyor öyle bekliyor

BLL13

Üye
sohbet ikon u açılmıyor nasıl yapacağım:(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
fmobi kullan kasmaya gerek yok yada nimbuzz

Buğra60

Buğra60

Üye
Operadan touch.face açılıyor ama kendi tarayıcısından açılmıyor bi türlü sürekli sayfayı yüklemeye calısıyor ama açılmıyor. Neden olabilir?

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşlar ben kendi tarayıcımızı kullanmayı bırakalı 1 sene oldu :D Yani aldığımdan beri girsem girsem 50 kere girmişimdir :D Tarayıcımız ve donanımımız face için ağır geliyor. Donma sorunu olmasa bende olmaz çünkü hem hızı artırılmış cfw hemde madnessin %100 performans modunu kullanıyorum. Overclock bile yaptım yok arkadaş yine kasıyo :off:

burakkk97

Üye
port yapamiyoruz bari hort yapalim ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt