S^3 bukadar kötümü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bak dostum halletmış olabılırsın ama senın bu adamın konusunu zorla kapatmaya hakkında yetkinde yok

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bak dostum halletmış olabılırsın ama senın bu adamın konusunu zorla kapatmaya hakkında yetkinde yok

Kardeşim kim zorla konuyu kapat dedi android alacaksan android bölümüne aç dedim yanlış mı bu? Araba alacaksa neden bisikletçiye gitsin?

Konu Sahibi

moderatör 2 saat içindede cevap veriyor 2 hafta içindede. Ben ikisininde yaşadım. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama asabi tavırlarla paat küüüt diye söylenmez. Girersin konuya "konu yanlış yere açılmış. Değiştirirsen iyi olur" dersin olay biter. Ama "git konunu androidte aç!" "ben kararsızım ayaklarını bırak!" gibi laflar doğru değil. Daha bunu üstüne kendini nasıl savunacaksın bilmiyorum. Ben olsam "kusura bakma biraz abartmışım. Neyse tartışma bitsin. Ama konuyu doğru yere açmanı öneririm" derim. benden bukadar.

---------- Eklendi @ 12:56:57 ---------- Yazıldı @ 12:55:29 ----------

Kardeşim kim zorla konuyu kapat dedi android alacaksan android bölümüne aç dedim yanlış mı bu? Araba alacaksa neden bisikletçiye gitsin?

hayır öyle demedin. " android alcaksan git ordakilere sor!" gibi tartışma başlatıcı kinayeli bir şey söyledin. Anladınmı şimdi?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Android alacaksan android bölümüne aç! Dedim dediğim gibi ünlemin işlevlerine bakarsan anlarsın dediğimi..

Konu Sahibi
"E=MrCommanDTr;4734665]Android alacaksan android bölümüne aç! Dedim dediğim gibi ünlemin işlevlerine bakarsan anlarsın dediğimi..[/QUOTE]

"
ünlemi kastediyorum bende.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Del Rey

Üye

Bıktım bu tür yorumlardan. Belle istemiyorsan Android al. Sanki uygulamaları Nokia hazırlıyor da suçu Symbian'da buluyorsunuz. Git Gameloft'a söyle isteğini. Bu 200.000'inci konu bu şekilde.

Nokia HD oyun çıkartmıyor? Ovi Mağaza neden bu kadar az içeriğe sahip? Android'e geçiyorum.

Oyunları Nokia çıkartmıyor, geliştiriciler ve gruplar hazırlıyor.
Ovi Mağaza değil, Nokia Mağaza. Aynı zamanda Nokia Mağaza uygulamaları azdır. Başka forumlardan bulacaksın.
Android'e geçmek istiyorsan seni tutan yok. Git bir Galaxy S3 al.

Mehmet

Emekli Yönetici
konu defalarca tartışıldığından ve tartışma ortamına gayet açık olduğundan kapatılmıştır herkese iyi forumlar

Tepkiler: Dandanakan92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...