cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne alaka
---------- Eklendi @ 09:55:53 ---------- Yazıldı @ 09:53:56 ----------
İsmail kardeşim sen bu telefonu 2012 e kadar sattın sattın yoksa elinde patlar birde telefonculara satma derım adam öle bır fıyat söylıyorkı cıldırıyorsun git elden sat.
Birazda para biriktir Htc veya Sony Türlerine bak.
Gio ve Ace 1 ghz olmadıgı ıcın bazı oyunlarda sıkıntı yaratıyor.
Android alacaksan 1 ghz ustu alacaksın
ne alakası mı var 1 gb ramden geriye 512 si kalıo n8 in 256 ramin 150 si kalıo
Ben c7 i 700 tlye elden sattım.
Xperia neo v aldım Teknosadan turuncu indirimden 760 tlye.
Harbıden canavar telefon süperya görsellık ekran cözunurlugu mukkemel yahu.
Kamerada AF var Ama c7 gibi cok saglam degil elden kayıyor o yüzden plastık tutucu aldım.
Diger başlıkta belerttigim gibi 400 - 450 tl civari sanırsam
Xperia neo v acmadigi oyun yok daha her turlu oyunu acıyor.
ICS gelince telefon dahada ustunleştı örnegın benı görunce Telefon tuş kilidi acılıyor.
Haraketli duvar kagıtlarıyla vaz gecılmez oluyor.
Telefondan bır video kaydedebılırsem sana gösterım oyunları fılanda.
ARtık eskı oyunların baızları Android 4 te calışmıyor artık yenı oyunlar Android 4 e göre cıkcak yanı ona göre al telefonunu
3d panaromatik fotograflar cekıyor ılk 3dlı panaromatıklı bır Telefon. Not(Sadece 3d tvlerde görülür)
Evet şarjı baya uzun gidiyor c6 yı satıp buna gecınce diyeciksinki Devir atladım
Belki adam sesini duyurmak istiyor. Konu acımı yasakmı yasak söyliyelim arkadaşa bir daha acmasın.
---------- Eklendi @ 11:31:53 ---------- Yazıldı @ 11:28:48 ----------
F16 hızı istiyorsan HTc one x veya Xperia S veya GS3
Normal ucak hızı istiyorsan alabilirsin tabi her turlu oyunu acıyor diyorum
http://www.maxicep.com/android-oyun...odern-combat-3-temple-run-eklendi-565734.html
Burada xperia neo ile oynana oyunların vıdeosunu görebılırsın.
Yok ben araba hızında kalacam diyorsan c6-01 i satma ozaman
beğenmiyorsanız buyrun geçin. kimse kafana silah tutup c6-01 kullan demiyor. oyunları ve uygulamaları nokia yapmıyor, bunları yapan gameloft EA, miniclip gibi şirketler var, dağıtımını marketler yapar, bunu hala anlayamadıysanız lütfen böyle konular açıp forumu kirletmeyin! hala "nokia neden oyun çıkarmıyor?" diyorlar arkadaş şu işe bak!
kardeş konu açmam gayet normal. Gameloft çıkartıyor oyunları biliyoruz. Ama gameloft al sana oyun demiyor. Nokiayla anlaşıyor. Ozmn şöyle sorayım. Nokia neden anlaşmıyor? Doğal olarak neden oyun çıkartmıyor? Anladınmı?
Herşey para ismail nokia para kazanmak istiyor para vermek istemiyor
Şarji 2 gun sureklı oynasam biter dayabılıyor.
Has bin Allah kardeşim adam uğraşmıyor uğraşmıyoor Nokia nın her firmayla anlaşması var zaten unutma piyasada android windows phone ios tizen maemo meego bada bunların hiçbiri yokken symbian vardı herkes ona oyun çıkarıyordu o zamanlar symbianda oynanan java oyunlarına uzaydan gelmiş gibi bakılırdı.. Şimdi de android ve ios da öyle çünkü onlar popüler popüler kültür diye bişey duydun mu sen?
---------- Eklendi @ 11:55:54 ---------- Yazıldı @ 11:52:33 ----------
iyi attın hiçbir android cihaz o kadar gitmez fanlık için adamı yanlış bilgilendirme bari
Nokiadan Uzak Durun bende nokia Çok Direndim Ama Sonra Android Kullandım En Sonunda Iphone A geçtim Doğru yolu buldum Çağ Atladım Resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?