s^3 belle overclock modu hakkında :)

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
s^3 belle overclock modu hakkında :)
s60v5 cihazlarda özellikle 5800 a böyle overclock modları var 600 mhz falan yapıyorlardı :) acaba diyorum benim c6 overclock ile 1 ghz olurmu :) yapan yokmudur böyle bişey :)
 


-Hokage-

-Hokage-

Üye

 
arslanla

arslanla

Üye
yok kardeş bunlar hikaye hızlandırdığı falan yok...
 

PYTHONs

Üye
Hikaye felan değil. CPU nun kendini zorlamasına yarıyor, gerçek gücünü ortaya koymasına felan yarıyor. Nokia CPU ısınacağından dolayı CPU hızını alt değerlere taşıyor. Yani bu Overclock (hız aşırtma) işlemini yaparsan CPU ısınır. Belkide devreleri yanabilir. Sorun olursa garanti kapsamından çıkabilir.
 
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
1 ghz de olmasa da olur 800 mhz yapamazmıyız en azından :hmmm
 

MaxipmaN

Üye
cfw kursan dah yararlı olur
 
suleymaneser

suleymaneser

Üye
benim c6-01 garantisi bitmilti çok oluyo. Telefoncuya gönderdim ekranı kırılmıştu. Telefon geldiğinde baya hızlıydı hla hızlı. İlk başta formattandır demiştim.
Dediğiniz gibi telefonum çok ısınıyor özellşkle arka alt kısım çok fazla ısınıyor.
Acaba bu hız aşırtma yapılmış olabilirmi ?
 
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
benim c6-01 garantisi bitmilti çok oluyo. Telefoncuya gönderdim ekranı kırılmıştu. Telefon geldiğinde baya hızlıydı hla hızlı. İlk başta formattandır demiştim. Dediğiniz gibi telefonum çok ısınıyor özellşkle arka alt kısım çok fazla ısınıyor. Acaba bu hız aşırtma yapılmış olabilirmi ?
onunla alakası yok kardeşim :) telefonun kapağı alüminyum olduğu için daha çabuk ısınır :) 5800 da acayip ısınıyordu 10 sn buzluğa koyuyordum o derece :)
 

ercan1543

Üye
Kökl
 

MaxipmaN

Üye
ısınınca vereceği performansın da bi etkisi olmayacaktır zaten ben ofw kullanıyorum wifi ile 2saat takılayım yine de az ısınıyo
 
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA


Üst Alt