HakanSeven12
Üye
hacı verdiğim programı nfe ile açtığın rofs2 dosyası içine koy sonra start a tıklasanaAdam benim yapacağımı yapmış yaaa laaa burda
Kendi konuma yazmıştım 1 ay önceden ya Font sembolü Yada icon gömecektim..
Ajanmı var burda benim fikirleri çalıp yapmış
hacı verdiğim programı nfe ile açtığın rofs2 dosyası içine koy sonra start a tıklasana
Söylemek istediğini ben anladım tek tek açma yerine rofs ta kendi klasör içinde değiştircekti sanırım.olmadı lanadam başka bişey anlatmaya çalıştı galiba
hacı bunu kullancana winhex kullan daha iyiSöylemek istediğini ben anladım tek tek açma yerine rofs ta kendi klasör içinde değiştircekti sanırım.
Metalci bi sorum daha var Peki bu programa Başka kod ayarlanabiliyormu mesela Seçeneklere kod verip belle navibar için hex değeri değiştiriyoruz ya bunun gibi.
Yoksa program sadece senin verdiğin kodlaramı hükmediyor._?
aynen ya adam ortalığı birbirine kattıadamın bloguna baktım.beyler telefonun arayüzü yalama olmuş.her türlü ayarı çekebilirler belki
hacı bunu kullancana winhex kullan daha iyi
[ avkon.r* ]
Open the Hex editor and search for the first entry "33 00 CC 08" and replaced it with "8e 01 CC 08"
[ FileManager.r* ]
Open the Hex editor and search for the first entry "33 00 CC 08" and replaced it with "8e 01 CC 08"
[ AppMngr.r* ]
[ MediaPlayer.r* ] media player real player ı bozdu bendeS^3 Arayüzü Benzetmesi[C6]
Open the Hex editor and search for the first entry "01 01 90" and replaced it with "01 01 40"
Win hex bundan iyi olabilir ama oda Güzel bi uygulama değil Hata verip duruyor hep.
Bi süre sonrada f u l l veriyonluktan çıkıyor. Çevirmemeye başlıyor.
Tamam bütün dosyalarımı yollicam sana ÇevireceksinHEX editor ile sadece bunları yapsak S^3'e mi dönüşecek ilgili programlar?
- - - Eklendi - - -
Ben çeviririm
HEX editor ile sadece bunları yapsak S^3'e mi dönüşecek ilgili programlar?
- - - Eklendi - - -
Ben çeviririm
ben birçoğunu değil rofs içindeki tüm r14 leri çevirdim
- - - Eklendi - - -
istersen ekle farketmez
ben birçoğunu değil rofs içindeki tüm r14 leri çevirdim
- - - Eklendi - - -
istersen ekle farketmez
Seni hem Temacı Başı ve Çevirmen olarak atıyorumMevkin yükseltildi
tmm mod ana mesaja eklendi
bu mod tam raya otursa çok güzel olacakta çok bug çıkıyor. Yoksa bu mod mükemmel bir şey. S^3 çıktığından beri istediğim şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?