s 2 görüntü sorunuuu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semircom

Üye
    Konu Sahibi
s 2 görüntü sorunuuu
agalar s.a birkaç gun once yut dısından s 2 gettrdım pasaporta katdettırmek yerıne ım attırdm suanda oylekullanyorum fakat ım atıldıktan sonra telefon surumu 2.3.3 e dustu kamerayı açtıgımda cok kotu bı goruntu gelıyor eskısınden eser yok neden kaynaklanyor acaba ??​

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kamera ayarlarını kontrol et.

semircom

Üye
    Konu Sahibi
Kamera ayarlarını kontrol et.
ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor

- - - Eklendi - - -

ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor​

- - - Eklendi - - -

pardn sorun var

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor

- - - Eklendi - - -

ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor​

- - - Eklendi - - -

pardn sorun var
Surumden kaynaklaniyordur o zaman kamera iyilestirmeleri yoktur ama eger cizgiler cikiyor ise telefonun lensinde sorun var demektir .

semircom

Üye
    Konu Sahibi

Surumden kaynaklaniyordur o zaman kamera iyilestirmeleri yoktur ama eger cizgiler cikiyor ise telefonun lensinde sorun var demektir .
aynen surumden kaynakladnıgı dusunyrm surum yukseltsem sorun olur mu yurt dısından geldıgı ıcın.. pasaport kaydıda yok sadce bı ım atıldı

codblackops2

codblackops2

Üye
imei attıgın farkedilirse ayvayı yersin benden söylemesi
orjinal s2 değil mi çakma felan değilyani :hmmm
4.0.4'e güncelle geçer muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
aynen surumden kaynakladnıgı dusunyrm surum yukseltsem sorun olur mu yurt dısından geldıgı ıcın.. pasaport kaydıda yok sadce bı ım atıldı
Surum yukselttiginde imei gider kayit yaptirman lazim gitmemesini istiyorsan..yukselttiginde baska bir imei atabiliyorsan ama kayit yaptirmak daha saglikli..

- - - Eklendi - - -

imei attıgın farkedilirse ayvayı yersin benden söylemesi
orjinal s2 değil mi çakma felan değilyani :hmmm
4.0.4'e güncelle geçer muhtemelen

S2 ye 4.0.4 gelmedi ki :kıskıs:

semircom

Üye
    Konu Sahibi
:D tm cok tesekkur ederımm

codblackops2

codblackops2

Üye

Surum yukselttiginde imei gider kayit yaptirman lazim gitmemesini istiyorsan..yukselttiginde baska bir imei atabiliyorsan ama kayit yaptirmak daha saglikli..

- - - Eklendi - - -

S2 ye 4.0.4 gelmedi ki :kıskıs:

sendeki ne :allalla:

avcitalip

avcitalip

Üye
yazılım atma imei numarası gidebilir,teşke pasaport kaydı yaptırsaydın kardeşim ya şimdi millet ümreden geliyor yaşlı dedelerden birine rica etseydin ben s3 getirttim almanya'dan 500 €'a şimdi pasaport kaydını bir dedeye yaptıracağım sorunsuz kullanacağım

bu arada cihazın hayırlı olsun inşallah sorununu çözebilirsin,kamera ayarlarını bir kurcala netlik ayarlarına falan bak :oke:

- - - Eklendi - - -

birde sahne modunu ayarla benim s2 de de bazen aynı sorun oluyordu bu sorunun sebebi telefonun otofokus sorunu (Auto Focus)

uzak çekim yapacaksan manzara moduna al,yakın çekim yapacaksan otofokusu makro moda getir :oke: eğer ne uzak nede yakın çekim yapacaksan sahne modlarından en uygun olanı seç :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt