Rüyalarımı Çaldılar Diyerek Dava Açtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Rüyalarımı Çaldılar Diyerek Dava Açtı
Samsun'da, daha önce gördüğü rüyasını notere onaylatan ve bu rüyasını bir kola üreticisi firmanın reklam film olarak kullandığını iddia eden emekli bir öğretmenin açtığı tazminat davasının görülmesine başlandı.

30 Kasım 2000 yılında gördüğü bir rüyayı ilginç bularak Bafra ilçesinde noter onaylattıktan sonra bu rüyayı 'reklam şirketlerine gönderen', 2005 yılında Coca-Cola firmasının kendisinden olur almadan reklam filmi haline getirip yurt içi ve yurt dışında yayınlattığını iddia eden emekli öğretmen Hasan Sancak'ın ilgili firmanın Türkiye Temsilcisi ve firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan hakkında açtığı 7000 YTL'lik tazminat davanın ilk duruşması bugün Samsun 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde yapıldı.

Duruşmaya Hasan Sancak ve her iki tarafın avukatları katıldı.

Duruşmada davalı firmanın avukatı, -Dava konusu olay ile ilgili olarak hiçbir iş, işlem ve tasarrufu bulunmayan müvekkil yönünden davanın sıfat (pasif husumet) yokluğu nedeniyle reddine karar verilmesini talep ediyoruz- şeklinde dilekçe sundu.

Taraf avukatlarının davayla ilgili olarak gerekli delillerin sunulması için gün istemeleri üzerine duruşma ertelendi.

Emekli öğretmen Hasan Sancak'ın notere tastik ettirdiğini söylediği rüya şöyle:

-Rüyamda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. saat gece 03.00 idi. Yataktan kalkarak mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum, birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım, bilgisayar faresini elime alarak, internete geçtim. Büyük bir market aramaya başladım.

Uzun uğraşlardan sonra karşıma internette büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki, tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hal aldığını gördüm
 


grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
garip...ben o reklamı görmedim
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Adamın rüyası saçmaymış bence... Açıkta kalan bölümler sebep olmuş olabilir... Ama bakıyorum da dünya öyle bir hızla ilerliyor ki... Mahkemeler de çok ilginç uyuşmazlıklarla yüzyüze gelebiliyorlar...
 

Calaissien

Üye
ben hiç böyle reklam görmedim
 

omayra

Üye
ya bu ara sıra kemal isimli bir üyemiz var soyadını hatırlamıyorum, sürekli reklam yayınlıyor burada. O olmasın sakın? Rüyalı reklamları vardı onun :)
 
Yasminozz

Yasminozz

Üye
:kop: :kop: :kop: :kop:

hiç gülceğim yoktu gece gece....
 
kurt bey

kurt bey

Üye
Adamın üstü açık kalmıştır büyük ihtimal :D:D:D:D
 

Calaissien

Üye
:kop::kop::kop:
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop:çok ilginç burası türkiye
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bilseydim Ben de Zombilerin Bana Saldırdığı Rüyamı Notere Onaylatırdım..
İyi Bir Film Senaryosu Çıkar Valla.. :D
 
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
bence çok saçma dimi dava açması:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt