KRİMİNOLOJİ
Üye
-
Konu Sahibi
-
EminmisinMaalesef bu ciddi bir hastalığın belirtisi. Herkeste olmaz , Acilen Bir Psikiyatrist'e görünmen lazım , Sylemek istemiyorum ancak Şizofreni belirtilerinden biridir bu olay. Eğer gitmessen Hastalık büyük bir şekilde ilerler ve Hayaller görmeye başlayabilirsin.
Bu Mesajım ciddi yazılmıştır , dalga geçilmek amaçlı yazmadım. Ancak acilen bir Psikiyatrist'e görünmelisin yoksa sonuçları çok kötü olabilir.
Tanıdığım biri doktora gittiğinde İlaç tedavisi vermişti bu teşhisi koymuştu hastanede yatmıştı ama iyileşti başlangıçı bile değil iyileşme aşaması tedavi edilmezse skıntı.Eminmisinben şizofreni belirtilerinde böyle bir şey okumamıştım
bu bahtsiz bedevı anlaşılan
geçer zamanla gençken olur öyle şeyler
aynisi banada oluyordu eskiden ama artik ruya gormuyorum yada goruyorumda hic hatirlamiyorumBende de gördüğüm rüyayı sabah hatırlamıyorum ama gün içinde herhangi bir olayı daha önce yaşamış gibi hissediyorum aslında o olayı yaşamadım sadece rüyamda gördüm ve rüyamda gördüğüm olayı gerçekte yaşıyorum ilginç yani
Genelde görülen rüyalar hatırlanmazmış, bende de bazen oluyor rüya görmediğimi zannediyorum ama aradan 1-2 gün geçince ''ya ben 2 gün önce şöyle bi rüya görmüştüm'' düşüncesi oluşuyoraynisi banada oluyordu eskiden ama artik ruya gormuyorum yada goruyorumda hic hatirlamiyorum
bazen önce bazen sonraBu Rüyaları Sabah Namazından Öncemi Görüyosun Sonramı?
Senin bu yaşadığına Lucid Rüya diyorlar işte, ben sadece bir defa bu şekilde yaşadım ve aşırı ürkücüydüSenin dedigin bana hic olmadi ama eskiden bana soyle olurdu
ruya gordugumu biliyorum bilincim yari acik uyanik gibiyim ama kalkamiyorum ama ruyayida istedigim gibi yonetiyorum. En son oyle gormusdum sanirim daha da bise hatirlamiyorum
Aksine benim cok hosuma gidiyor hayal kurar gibi ama ayni zamanda yasar gibiSenin bu yaşadığına Lucid Rüya diyorlar işte, ben sadece bir defa bu şekilde yaşadım ve aşırı ürkücüydü
Önce Gördüklerinde Mana Ara Sonra Gördüklerin Boş Rüyalardır Şeytan Rüyası Kısacası Ayrıca Dinimizde Rüyaların Önemi Ayrıdır Gördüğün Rüya Kötüyse Kimseye Anlatma Nette Araştir Manasını Belki Cinler Filan Musallat Oluyordur Besmele İle Yatıp Kalkıyormusun Dua Okuyormusun Hiç?bazen önce bazen sonra
NOrmal Bişey Rüyalar Gelceğin Habercisidir Bazen Ben Bu Anı Sanki Yaşadim Dediğin Zamanlarda O Anı Önceden Rüyanda Görmüşsündür %100 ki İnsan Uykusu Esnasında Ruhlar Elimindedir Yani Ruhu Bedeninden Ayrılır ve Sayısız Mekanı Dolaşir Sayısız Rüyalar GörürAksine benim cok hosuma gidiyor hayal kurar gibi ama ayni zamanda yasar gibi
Dua okuyorum. İnternette cinlerle ilgili bir video izledim rüyayla ilgili bir bölüm vardı. Şüphelenmeye başladımÖnce Gördüklerinde Mana Ara Sonra Gördüklerin Boş Rüyalardır Şeytan Rüyası Kısacası Ayrıca Dinimizde Rüyaların Önemi Ayrıdır Gördüğün Rüya Kötüyse Kimseye Anlatma Nette Araştir Manasını Belki Cinler Filan Musallat Oluyordur Besmele İle Yatıp Kalkıyormusun Dua Okuyormusun Hiç?
NOrmal Bişey Rüyalar Gelceğin Habercisidir Bazen Ben Bu Anı Sanki Yaşadim Dediğin Zamanlarda O Anı Önceden Rüyanda Görmüşsündür %100 ki İnsan Uykusu Esnasında Ruhlar Elimindedir Yani Ruhu Bedeninden Ayrılır ve Sayısız Mekanı Dolaşir Sayısız Rüyalar Görür
yani ben bir defa yaşadım ama aşırı ürpertici şeylerle uğraştım rüya da sonrasında da çok istedim yaşamayı ama bir daha olmadı işteAksine benim cok hosuma gidiyor hayal kurar gibi ama ayni zamanda yasar gibi
Sen en azindan hala ruya goruyorsunyani ben bir defa yaşadım ama aşırı ürpertici şeylerle uğraştım rüya da sonrasında da çok istedim yaşamayı ama bir daha olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?