Rüya Takım Şov Yaptı..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Rüya Takım Şov Yaptı..
Pekin Olimpiyatları öncesinde ilk hazırlık maçını Kanada ile oynayan ABD Erkekler Milli Basketbol Takımı, sahadan 120-65 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak rakiplerine göz dağı verdi.



ABD Erkekler Milli Basketbol Takımı, Kanada ile oynadığı hazırlık maçını Kobe Bryant ve Dwyane Wade'in önderliğinde 120-65'lik skorla kazanarak hızlı bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğin farkı en fazla 6 sayıya kadar çıkarabilen ABD, ikinci çeyrekte oyuna ağırlığını koydu ve çeyreği 31-14 üstün kapatarak soyunma odasına 61-38 öde gitti.

İkinci yarı skor üretmekte zorlamayan 'Rüya takım', Kanada'nın kolay skor üretmesine izin vermedi ve çeyreği 31-18 üstünlükle tamamlayarak son çeyreğe girilirken skoru 95-56'ya getirerek farkı 39 sayıya kadar çıkardı.

Son çeyrekte de Kanada'ya sadece 9 sayı şansı tanıyan ABD, rakip potaya 25 sayı bıraktı ve sahadan 120-65'lik skorla galip ayrılarak hazırlık maçlarına olağanüstü bir başlangıç yaptı.

ABD'de Carmelo Anthony, Michael Redd ve Dwyane Wade 20'şer sayıyla ön plana çıkarken, Kobe Bryant 15 sayı, Deron Williams 14 sayı ve Chris Paul de 11 sayı &#8211; 8 asistle katkı yaptı. Kanada'da ise Jermain Andresen 18 sayıyla, Rowan Berrett ve Carl English 11 sayıyla oynadı.
 


Dwyane_Wade

Üye
wade farkı...4 aydan sonra çıktığı ilk maçta takımını sırtladı
 
.:KobeBryant:.

.:KobeBryant:.

Üye
Bence maçın adamı Carmelo Anthony di çünkü neredeyse hep doğru yerde doğru zamanda bulundu ve güzel bitirişleriye ön plana çıktı.. Ayrıca ABD LeBron James sizdi onuda hatırlatalım (ayak bileğinde sakatlığı var).
 

Dwyane_Wade

Üye
james olmazsa wade onun yerini pekala doldurabilir kanada maçında bunu gösterdi zaten
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu takımı kralı durduramaz ;)
 

Benzer Konular



Üst Alt