Rüya gerçek olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Rüya gerçek olur mu?
[h=2]Drogba ve Sneijder geldi, Aslan Devler Ligi'nde çıtayı finale yükseltti. 25 Mayıs 2013'teki dev maç, futbolun mabedi Wembley'de oynanacak. Peki Galatasaray, Wembley'in kapısını aralayabilir mi? Yazarlarımıza sorduk, işte yanıtlar:[/h]


Artık rakipleri düşünsün!

Galatasaraylı için sadece lig şampiyonluğu değil, Wembley’in final gecesi ışıkları da göründü galiba daha şimdiden. Kahır mektupları ve ‘tükürük’ standartları çekişmesi bahtsızlığından futbolumuzu çekip çıkaran Galatasaray yönetimine, camiasına ne kadar teşekkür etsem az. Sonra Galatasaray savunmasına ne diye adam alsın? Drogba Aslan’ın rakiplerine gelmedi ki, Cim Bom’a geldi. Yani şimdiden sonra savunma önlemi alması gerekenler, Galatasaray’ın arka tarafı değil karşı tarafı. Sarı-Kırmızılılar bundan sonra ‘tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan’ diye düşünmeyecek, sadece üretim işlerine bakacak sanki. Hayırlı olsun.

Oğuz Dizer

Bu havayla çok zor değil

Sneijder ve Drogba transferleriyle dünyanın gündemine oturan Galatasaray’da bu süreç Ünal Aysal’ın göreve gelmesiyle başladı. Aysal ‘Hedefimiz Avrupa’nın ilk 10 takımı arasına girmek ve burada kalıcı olmak’ dediğinde bunun uzun süreceğini düşünmüştüm. Fakat ilk yılda gelen şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen başarı, hedefe ulaşmayı kolaylaştırdı. Son transferler gösteriyor ki yönetim ve teknik heyet Avrupa’da final istiyor. Yakalanan hava ve kura şansı bu rüyayı gerçeğe çevirebilir. Avrupa’nın birçok takımından daha kaliteli bir kadroya sahip olan Cim Bom’un, Fatih Terim’le bir kez daha tarih yazması çok da zor değil.

Metin Karabaş

Barcelona sona kalırsa...

Drogba ve Sneijder transferlerini sorgulayan birileri varsa, futbol zevklerinden şüphe etmek lazım. Bu iki yıldızı Türkiye’de oynarken izlemek kadar keyif veren bir başka olay olamaz. Birazcık yabancı dili olan yurt dışında konuşulanlara baksın, şaka değil, yer yerinden oynuyor. Galatasaray 3 gündür Kanada’dan İngiltere’ye dünyanın her yerinde manşet. Peki bunun Şampiyonlar Ligi’nde sahaya yansıması nasıl olur? Öndeki Selçuk, Sneijder, Drogba alışverişi düşünüldüğünde Schalke, bir sonraki turda olası bir Porto veya Malaga galibi eşleşmesi, yarı finalde de Münih veya Barcelona gelmezse, Wembley kapıları ardına kadar açılabilir!

Yasin Cam
 
Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
çok fantastik bir rüya. gerçek olacağını sanmam.
schalke'den sonrasını göremez gs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
294
ANIL
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
427
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
297
DiaBLoS


Üst Alt