rüya :D

ismail

Üye
    Konu Sahibi
rüya :D
Garip bi rüya gördüm dün gece. Deprem oluyordu böyle kocaman binalar yıkılıyordu bende kaçıyordum. annem kardeşim ben falan bişi olmamıştı bize ama elektrik çökmüştü falan. bi aydındaki evdeydim bi ankarada bi bilmediğim yerde rüya sürekli mekan değiştiriyodu. hayırlar olsun

Tepkiler: Furkan Emekli

Revengeful

Emekli Yönetici
Rüyamda komik bir şey olmuştu, gülerek uyandım. Uyandıktan 5 sn sonra neye güldüğümü hatırlayamadım

Tepkiler: Furkan Emekli, Serhan ve -Börteçine-

zombaka

Üye
Ben rüyamda okula gidiyodum fen dersindeydik 6.sınıf fen öğretmenim ders veriyodu tabi ben kitabımı unutmuştum ama asıl sorun 6.sınıfı ben sefaköyde okumuştum ama okul yedi kuledeydi ondan sonra öğle yemek arasına çıkmıstım amcamla babamı gördum bana dediki hergün bu yol gidilirmi orda uyandım

Tepkiler: -Börteçine-
Ruyadamda bir arkadaşla derse geç kalmıştık ve geç kağıdı almaya belediyeye gitmistik

Tepkiler: Silinen Üye 988579, ghstr, TheDarkStar7 ve 3 diğerleri

Mert

Üye
kilit nokta elektrik kesintisi. yurtta kalıyordun yanlış hatırlamıyorsam. yurtta sık sık elektrik kesintileri oluyor mu?

Tepkiler: -Börteçine-

OPC

Üye
Rüyayı yönetebilmek gibisi yok. Keşfettiğimden beri rüyalarımda gerçekte yapamayacağım bir sürü şey yaptım

Revengeful

Emekli Yönetici
Arada bir rüyada olduğumu farkediyorum, güzel oluyor. Kendimi rüyada kırmızı renk görünce farkına varmaya programladım. Eğer rüya sırasında kırmızıyı farkedebilirsem rüyada olduğumu anlayabiliyorum.

edit: şimdi lucid rüyaya baktım ve cidden bunu öneriyorlarmış yahu..

Tepkiler: ghstr ve OPC

SHS

Üye
Teşhisi koydum ben bi tarafınız açık kalmış

Tepkiler: abandonware ve Serhan

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sırtınız açık kalmış sıkıntı yok

Tepkiler: abandonware