Rusya Türkiye'yi Uyardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Rusya Türkiye'yi Uyardı

RUSYA Meteoroloji Dairesi ve Acil Durumlar Bakanlığı dün Türkiye’yi ilgilendiren iki uyarı bildirisi yayımladı. Bakanlık, önce Türkiye’yi de kapsayan bölgede kışın en soğuk günlerinin önümüzdeki hafta yaşanacağını, hafta başında Rusya’nın Karadeniz kıyısında sıcaklığın eksi 20’yi, perşembe günü de Türkiye sahillerinin eksi 15’i göreceğini duyurdu. Akşam saatlerindeyse, ikinci açıklama geldi ve Rus Acil Durumlar Bakanlığı, soğuk havanın hızlı ilerlediğini, beklenenden bir gün önce, çarşamba günü Türkiye sahillerine ulaşacağını duyurdu.
Bugünden başlayarak ilk önce Rusya’nın Avrupa kesimini etkisi altına alacak Sibirya kökenli yüksek basınç, yarından itibaren kıtalararası azor akımını yenerek Karadeniz’e inmeye başlayacak. Rusya’nın Karadeniz’e yakın Voronej, Lipetsk ve Belgorod illerinde sıcaklık eksi 36 dereceye kadar düşecek. Salı günü Karadeniz’de çarpışacak olan iki hava akımı, fırtınayla birlikte soğuk havayı Türkiye’ye taşıyacak.

- 38 Derece Bekleniyor
Rusya’nın Avrupa kesiminde önümüzdeki hafta eksi 38 dereceyle düşük sıcaklık rekoru kırılması bekleniyor. Acil Durumlar Bakanlığı, birkaç gün sürecek ayaza karşı yerel yönetimlerden şiddetli don olaylarına karşı şimdiden gerekli tedbirleri alınması talimatı verdi.

Uyarı: Dışarı Çıkmayın
Balkanlar ve Kafkasya ile Ukrayna’da hayat durdu. Romanya’da dün soğuk hava yüzünden üç kişi öldü. 65 yaşındaki evsiz bir adam yolun ortasında ölü bulundu. Yetkililer “Dışarı çıkmayın” açıklamasını yapsalar da, iki kişi de evlerinde soğuktan can verdi. Yükselen doğal gaz fiyatları halkı zorlayan bir başka faktör.

KAYNAK: HÜRRİYET

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi ki uyarmış İstanbul soğuktan kırılıyor..

haltie

haltie

Üye
aynen buralarıda çok soğuk deli gibi kar yağıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kayseri sakin çok az atıştırıyor..

haltie

haltie

Üye
abi 2 3 saattir dışardaydım karı görmen lazım çok fena

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doğrudur Halit burda çok az tek tük atıştırıyor belki o kar buraya gelir..

haltie

haltie

Üye
:) valla gelsin birazda sizin olsun

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Buraya çok güzel kar yağıyor

haltie

haltie

Üye
2 kayserimi var :s :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok Halit Mehmet Kayserinin ilçesinde ve orası yüksek haliyle karın yağması normal..

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Erzurumda yaşadığım için -30 falan bana hiç yabancı gelmiyo walla :D xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben Ardahan'da -45 görmüştüm..

Progressivity

Progressivity

Üye
bunları duyunca üşüyordum geçti

D3N1Z

D3N1Z

Üye
okan'da bu gibi iklim ve yaşattıklari guncel olaylara guzel deginildi ;) abartmamak gerek gerçi derseniz çukurovadan 15-20drclk yerden seslenmek kolay :) haklsnz ona bi şy diyemem :P

mustafa

mustafa

Üye
Sivas şu an çok soğuk. dışarda tipi var :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Valla sabah yolda zor geldik silecek suyu donmuş cama su döküyoruz anında cam donuyor :s
Sabah -6 dereceydi :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Donuyoruz her taraf bembeyaz oldu çok soğuk:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kayseri de mi öyle ? :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet ya çok kar yağdı halende yağıyor çokta soğuk:D

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Burda da güneş var havada kar yağıyo:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...