Rüştü iyileşti, Guti dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rüştü iyileşti, Guti dönüyor
Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş'ta, verilen aranın yanı sıra sakat oyuncuların yavaş yavaş takıma katılması teknik heyeti sevindirdi.

Son haftalarda yoğun tempodan dolayı sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımın oyuncuları, milli maç nedeniyle lige verilen arada dinlenme fırsatı buldu. Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmanın ardından 7 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirdiği antrenmanla derbi maçın hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, teknik direktör Carlos Carvalhal'in verdiği 3 günlük izinle dinlenme fırsatı buldular.

Beşiktaş'ta dinlenmenin yanı sıra tecrübeli futbolcuların sakatlığının geçmesi ise ayrı bir sevinç konusu oldu. İbrahim Toraman maskeyle de olsa son idmanlarda yer alırken, tecrübeli kaleci Rüştü Reçber'in de yarın antrenmanda yer alacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, ligde Kayserispor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve bir süredir oynayamayan Rüştü'nün yarın idmanda çalışacağını ifade etti.

İbrahim Toraman'ın da antrenmanlarını sürdürdüğünü kaydeden Dr. Urgun, takımda sadece genç futbolcu Muhammed Demirci'nin sakatlığının devam ettiğini ve milli takımlara giden oyuncuların sakat dönmemesi halinde derbi maçına tam kadro hazırlanacaklarını dile getirdi.

Bu arada, takımının Gençlerbirliği ile yaptığı maçı beklemeden izinli olarak ülkesi İspanya'ya giden Guti'nin de yarınki idmanda yer alacağı bildirildi.
 
minoo

minoo

Üye
Guti'nin anlasmasinin karsilikli bitirildigini okumustum ben :hmmm Gitmiyor mu Guti? :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt