haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
diyelim ki Rüştü böyle bir görüşme yaptı ve trabzon spor kalecisine başarılar diledi, peki aziz yıldırım bunu nasıl öğrenebiliyor acaba ? burda kendi kendini ele veriyor işte aziz yıldırımın parmakları çok derin yerlere uzanabiliyor o yüzdende fenerbahçe şikeci derin takım imajından kurtulamıyor bi türlü
katılıyorum bence tek suçlu yönetim ve aziz dirfenerbahçe trabzonu yense şampiyondu tek neden bu şampiyonluğun gitmesinde bahane aramasın
ya bırakın bu aziz o kadar düştüki şike falan artık kime saracagını bilmiyo dereyi görmeden paçayı sıvadı 3 sene şampıyonuz dedi 1 sene gitti ondan sonra ligin 26 cı haftasına kadar fenerbahce 4 ve 5 inci sıralardaydı aziz bagırdı çagırdı merkez hakem kurulunu falan korkuttu hakemleri ayarladı ondan sonra yükselişe geçtiler şampıyonluk gitti kime saracagını bilmiyo işte iyice düştü artık bırakmalı bence
Her zamanki AZİZ YILDIR işte ne yaparsın şampiyonluk gitti başkalarının üzerine yıkar bole rüştü robotmu kimse ile konuşmayacakmı işin içine para girmedikce rüştü istediği kişi arayabilir destek verebilir bu kimseyi ilgilendirmez..FENERBAHÇE Başkanı her sampiyonluk gittiğinde boylemi olmalı yazık
katılıyorum bence tek suçlu yönetim ve aziz dir
Davut™;2315641' Alıntı:Başkaları suçlayınça Fenerbahçe suçlu... Aziz yıldırım suçlayınça mı parmağı uzun oluyor....Kimse şike ile büyük olamaz...
Kim nereden biliyorsa Aziz yıldırımda ordan biliyor...
Yani kimse üstüne almak istemiyor suçu Herkes başkasına atıyor suçu...
Şunuda söylemek gerekir ki En başarılı Başkan oldu Fenerbahçe adına....
Neden ki istediğini diyebilir forum kuralları dahilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?