Rusça Dil Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

boytr

Üye
    Konu Sahibi
Rusça Dil Paketi
Merhaba Arkadaşlar, N72 Kullanıyorum. Telefonuma Rusça Dil Paketini Nasıl Yükleyebilirim? İnternetten İndirebileceğim Bir Adres Var Mı?

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bende harıl harıl arıyorum akrdeş bulamadım :(

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Bunu aslında kendiniz de yapabilirisniz ama bu işlerden biraz anlamak gerekiyor.Eğer uğraşmam diyorsanız bir telefoncuya götürün ve orada istediğiniz dili yükletin.Genellikle telefonların internet sitelerinde her dil için yazılım oluyor.Onu indirip ardından Versiyon güncelleme yapar gibi yüklemeniz gerek.
Üreticinin ana sitesinde olması lazım.İyice inceleyip arama yaparsanız bulabilirsiniz.Yada hiç uğraşmadan bir telefoncuya götürün ve orada yaptırın.

fesat

Üye
işi bilen bir teknik servise git jaf veya mtbox ı varsa sana 5ytl ye rusca atar, evde uğraşmana değmez.

eren6523

eren6523

Üye
belliki rusçan var gir rus forum sitelerine ordan araştır sonra versiyonu güncelle rusça olur yada bir teknik servise git

abbaszade

Üye
N73-e azerbaycan dili yazmaq istiyorum

dabster

Üye
abiler acil yardım lazımm
5800 a qwerty klavyeyı de dahıl olarak krıl alfabesıne cevırerek kullanabılecegımm bı pro ne bılım sıhırlı bı deynek varmııı

sublieutenant

sublieutenant

Üye
abiler acil yardım lazımm
5800 a qwerty klavyeyı de dahıl olarak krıl alfabesıne cevırerek kullanabılecegımm bı pro ne bılım sıhırlı bı deynek varmııı

en basiti , pc'de not defterinin içine harfleri yazıp telefona atarsın, oradan kopyala-yapıştır ile kullanırsın..:oke:

mithat8709

Üye
bene dedenedim fakat rus harfı yenıne soru isaretı cıkıyor

jigitsultan

Üye
Merhabalar,

Rusya'da yaşıyorum. Türkiye'den satın almış olduğum Orjinal Nokia 5800 telefonuma Rusça yazma dili ekleyebilmek için 1 haftadır uğraşıyorum. :off:

Active file ile Nokia dil dosyalarına girip peninputvkbwindowconfiginfo_03.rsc (Almanca) dosyasını kopyalayıp, QWERTY-Keyboard Editor ile kendim rusça karakter bile ekleyip düzenledim. Ancak telefon hacklenmemiş - kırılmamış olduğu için, z:\ sürücüsünde ki salt okunur dil dosyalarını değiştiremedim. Virtual keyboardlardan bulabildiklerimi yüklemeye çalışsam da, çoğu unsigned olduğu için sertifika hatası aldım.

En sonunda, sırf rusça yazma dili ekleyebilmek için telefonu hacklemek üzereyken, forumdan SlideIT programını buldum. Orjinal sitesinden indirdiğim rusça paketi ile rusçaya çevirdim. Şimdi istediğim zaman nokianın orjinal klavyesini kullanıyorum. Gerek olduğu zaman Slide it programı ile rusça klavyeyi kullanabiliyorum.

SlideIT programını forumdan bu adresten:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.html

Programın Rusça dil paketini bu adresten indirebilirsiniz.

Bilgilerinize

Kolay gelsin

beni7nbitirdin

Üye
merhaba

minti19

minti19

Üye
arkadaşım al sana rus sitesinden nokialar için versiyon yükseltme vede dil degiştirme rusçanın ve türkçenin bir arada dillerini zor bulursun ama ruscayı ister türkçeyi burdan yükleye bilirsin ben telefonumu murdan yükledim ve sadece rusça yaptım harf konusunda ise ingilizce harfler yetiyo bana bunu nasıl yaparım dersen phoneix yükle bu siteden telefon modeline uygun dosyayı indir ve kur sitemizde tabi kurmalar anlattıkları gibi olmasada ben sana yardım ederim lazımsa tabi mesaj at yardım lazımsa!!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arkadaşlar içinde her dil var sadece rusca türkçe degil!!!

jjuventuss

jjuventuss

Üye
kardes verdigin site rusca fazla anlamadim :) ben istiyorum yardim etmeni mumkunse

norths

Üye
tesekkurler dostum

RAMUS

Üye
N72 RM-180
Rusiya
0531463 RUSSIAN (Gloss Black)
0531464 RUSSIAN (Gloss Pink)

Takipçi Satın Al

Üst Alt