Ruhun Deşifresi Moral Dünyası'nda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ruhun Deşifresi Moral Dünyası'nda
Aylık Kültürel Aile Dergisi Moral Dünyası, Şubat Ayı Sayısında Görünmeyen Varlıklar ve Ruh Konusunu Kapağına Taşıyarak Ruhun Gücünün Keşfedilmesini Ele Alıyor.

Aylık kültürel aile dergisi Moral Dünyası, şubat ayı sayısında görünmeyen varlıklar ve ruh konusunu kapağına taşıyarak ruhun gücünün keşfedilmesini ele alıyor.

Moral Dünyası dergisinden yapılan açıklamada görünmeyen varlıkların tarihin her kesiminde insanların ilgisini çektiği, merak konusu olduğu belirtilerek kadim medeniyetlerden günümüze gelinceye kadar görünmeyen varlıklardan olan cin, ruh ve gayb âleminin hep ilgi odağı olduğu ifade ediliyor. Cinleri kullanarak büyücülük yapmanın, ruhla irtibat kurarak bilinmeyen âlemden bilgiler almanın ve gaybdan bilgiler vermenin bazı insanların mesleği haline geldiği kaydedilen dergide, "Zaman içerisinde görünmeyen varlıklarla ilgili olarak o kadar çok bilgi ve iddia ortaya atılmıştır ki neredeyse doğru ve yanlış birbirine karıştı. İnsanların görünmeyen varlıklara karşı ilgi ve merakını keşfeden pek çok art niyetli şahıs, insanları kandırarak bunu bir geçim kaynağı olarak kullanmaya başladı." deniliyor.

Şubat ayı kapak dosyasında "Görünmeyen varlıkların gerçek mahiyeti nedir? İnsanlar cinlerle irtibata geçebilirler mi? Gaybı bilmek mümkün mü? Medyumlar gelecekten haber verebilir mi? Ruh nedir? Ruhu bilen ve tanıyan insan neler yapabilir? Ruh, cesede nasıl galip gelebilir?" gibi sorulara cevaplar arandığı belirtilen açıklamada ruh konusunda "Ruhun Deşifresi" ismiyle kitap kaleme alan gazeteci yazar Mehmet
Ali Bulut ile konu üzerine kapsamlı bir röportaja, Prof. Dr. Hamdi Kalyoncu'nun görünmeyen varlıkların yaratılış mahiyetleri üzerine yazısına, Dr. Arif Arslan'ın cin, büyü ve medyumlar hakkındaki yazısına, Dr. Muhammed Bozdağ'ın ruh sağlığı hakkındaki yazısına, Prof. Dr. Alaaddin Başar'ın ruh ve ceset ilişkisi hakkındaki yazısına ve Çocuk ve Ergen terapisti Berrin Göncü Işıkoğlu'nun ruhani varlıkları çocuklara nasıl anlatmak gerektiği konusundaki yazısına yer veriliyor.

Derginin şubat sayısında ayrıca yazar
İskender Pala'nın eşi Hülya Pala ile yapılmış röportaj, tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun Osmanlı'nın "Tılsımlı Gömlekleri" hakkındaki yazı, alışveriş yaparken nelere dikkat edilmesi hakkındaki araştırma yazısıyla birlikte sinema, mutfak, kadın, çocuk ve kitap incelemesi yazılarına yer veriliyor.

Kaynak:haberler.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
550
Marco Laren
Cevap
13
Görüntüleme
814
Yıkıcıadam


Üst Alt