Ruhum Sahada

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Ruhum Sahada
Cezası sebebiyle Antalya maçında yedek kulübesinde yer alamayacak Slaven Bilic, oyuncularını şu sözlerle motive etti: Onlara olan güvenim sonsuz. Ben tribünde olacağım ama ruhum sahada, ekibimle birlikte olacak.

Galatasaray'la oynanan derbi karşılaşmasında hakem tarafından oyundan atılan ve 3 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu akşamki Antalyaspor mücadelesinde takımının yanında, yedek kulübesinde olamayacak. Bilic'in yerine yardımcısı Nikola Jurcevic, başında olacak. Samet Aybaba'nın Antalya'nın başında olmasının, rakip için büyük bir şans olduğunu dile getiren Bilic, ''Geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran ve takımı çok iyi tanıyan bir hocaya sahipler. Antalya çok koşan ve sonuna kadar mücadele eden bir takım. Biz de kendi oyunumuzu oynayıp, bu zorlu deplasmanı kayıpsız şekilde atlatmak istiyoruz. Oyuncularıma ve yardımcılarıma olan güvenim sonsuz. Ben belki tribünde olacağım ama ruhum sahada her an ekibimle birlikte olacak'' ifadelerini kullandı.

'O zaman neden dinlediniz?'

Bu arada Hırvat hocanın, 3 maçlık cezası ile ilgili Tahkim Kurulu'na verdiği ifadenin ardından cezasında herhangi bir indirime gidilmemesi sebebiyle moralinin bozuk olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yetkilileriyle yaptığı görüşmede, ''Madem dediklerime inanmayacaktınız, neden bana vakit ayırıp, savunmamı dinlediniz. Sonuçta size ne anlatsam da, kararda bir değişme olmayacaktı'' açıklamasını yaptığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Fanatik
 


Üst Alt