331 km/s 325 km/s
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Driver:San Francisco 2011. Şlddetle tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla ... Grafikleri dandik
.TremmerT.' Alıntı: Driver:San Francisco 2011. Şlddetle tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla ... Grafikleri dandik
Legendary. Üye Konu Sahibi şöyle anlatayım aslında o kadar kötü değil grafikler.. Benim ekran kartım kötü Oyunda istediğin arabayı kullanabiliyorsun 140 tane lisanslı araba var. Camarro SS Shelby Mercedes Corvette Dodge vs.. Aklıma gelmedi En büyük artısı bence kabin içi kamera sistemi Araba sürmek çok zevkli hele o amerikan arabalarıyla viraja yaklaşırlen el frenine basıyorum anında yan yiyor araba Keşke Km/s olsaymış göstergesi
şöyle anlatayım aslında o kadar kötü değil grafikler.. Benim ekran kartım kötü Oyunda istediğin arabayı kullanabiliyorsun 140 tane lisanslı araba var. Camarro SS Shelby Mercedes Corvette Dodge vs.. Aklıma gelmedi En büyük artısı bence kabin içi kamera sistemi Araba sürmek çok zevkli hele o amerikan arabalarıyla viraja yaklaşırlen el frenine basıyorum anında yan yiyor araba Keşke Km/s olsaymış göstergesi
MaxipmaN Üye belki yama vardır oyun arıyorum bakalım nasıl - - - Eklendi - - - şu lanet turbobit yüzünden yattı yine off haxbala kaçıyom ben
belki yama vardır oyun arıyorum bakalım nasıl - - - Eklendi - - - şu lanet turbobit yüzünden yattı yine off haxbala kaçıyom ben
x-scarface Üye Driver san francisco/locale Gir Spanish klasörünü English / English klasörünü de Spanish diye isim değiştir. Oyuna gir ayarlardan (idiomas) dilleri Espanol yap kaydet km olacaktır
Driver san francisco/locale Gir Spanish klasörünü English / English klasörünü de Spanish diye isim değiştir. Oyuna gir ayarlardan (idiomas) dilleri Espanol yap kaydet km olacaktır