Rüayalar gerçekleşiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nano teklonojisini bilmeyen arkadaşlar atıp tutmasın değil 15-20 yıl en fazla 5 yıl sonra görürsünüz bi zamanlar wlan 10 mp kamerada hayal gorünüyordu

ThE_kOnT

Üye
Arkadaşlar şu anda ki teknolojiye göre bu bana biraz saçma geliyor

ama neden olmasın...

kaan0

Üye
ne saçması bu telefondan 1 tane üretildi ve şu an bi müzede sergileniyo sizin haberiniz yok atıp tutuyonuz.....

Praetor

Emekli Yönetici
ne saçması bu telefondan 1 tane üretildi ve şu an bi müzede sergileniyo sizin haberiniz yok atıp tutuyonuz.....

Müzede?!
Yahu müzede geçmişe dair sanat ve bilimle ilgili yapıtlar sergilenmez miydi
Ne arasın nano teknolojiyle üretilmiş telefon müzede

Geçen gün arkadaşlarla Amsterdam'da bir müzeye gittik neler gördük neler...
Zaman makinası, ışık hızıyla giden bisiklet,
ışınlama şeysi...

xkadir61

Üye
bende gördüm.
daha gün yüzüne çıkmamış teknoloji harikalarını bir görseniz varya, dibiniz düşer
ha bide o ışınlama şeysinin yeni modeli çıkmış. tek seferde 2 kişiyi birden farklı yerlere ışınlıyo acayip bişi yaw

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

inanılacak gibi değil ama bunlar doğaya karşı birşey Allah sonumuzu hayır etsin.

ixamar

Üye
wlla mükemel bi şy olcak galiba

zafeer

Üye
çok iimiş valla bi çıksa da baksak ama bunlar çıkarmıştır ama inadına satmıyolar çünkü elindeki ürünleri ii bi satsınlar ondan sonra

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
çok iimiş valla bi çıksa da baksak ama bunlar çıkarmıştır ama inadına satmıyolar çünkü elindeki ürünleri ii bi satsınlar ondan sonra

Katılşıyorum arkadşaım ana bence öyle düşünüyorum

kkrrkkyy

Üye
gerçekten çok ilginç...

Hayal gibi birşey.Eğer böyle birşey ortaya çıkarsa gerçekten büyük bir ilerleme olur.

mami24

Üye
o nası bise öle yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...