_SiyabeNd_ Üye Kanal d ve stardaki birçok programı kapatırdım hatta bu iki kanalı ortadan kaldırırdım
jackalmami Üye al birini vur otekıne hıc fark yok. Hiçbirinin insanların ahlakını bozmaktan, çocukların beynini yıkamaktan başka amacı yok. Bana kalsa televizyon izlemeyi yasaklarım
al birini vur otekıne hıc fark yok. Hiçbirinin insanların ahlakını bozmaktan, çocukların beynini yıkamaktan başka amacı yok. Bana kalsa televizyon izlemeyi yasaklarım
fLuke! Üye Corrupt' Alıntı: Esra erol ve müge anlıyı öldürtürdüm daha da izdivaç programı yapanı görürüm Genişletmek için tıkla ... Müge Anlı Türklerin Sherlock Holmes'ü gibi.
Corrupt' Alıntı: Esra erol ve müge anlıyı öldürtürdüm daha da izdivaç programı yapanı görürüm Genişletmek için tıkla ... Müge Anlı Türklerin Sherlock Holmes'ü gibi.
cukuleaks Üye Hocaların olduğu bütün Tv kanallarını kaldırırdım.hepsi manyak hiç biri doğru konuşmuyor ve akıl hastası. Fethullah gülen dışında.tabi benim görüşüm
Hocaların olduğu bütün Tv kanallarını kaldırırdım.hepsi manyak hiç biri doğru konuşmuyor ve akıl hastası. Fethullah gülen dışında.tabi benim görüşüm
Corrupt Üye HacKLess' Alıntı: Hocaların olduğu bütün Tv kanallarını kaldırırdım.hepsi manyak hiç biri doğru konuşmuyor ve akıl hastası. Fethullah gülen dışında.tabi benim görüşüm Genişletmek için tıkla ... öyle deme kardeş nihat hatipoğlunu unutmayalım. Ayrıca tv'deki tek manyak hocayı bana sorarsanız "cübbeli ahmet hoca" derim şüphesiz
HacKLess' Alıntı: Hocaların olduğu bütün Tv kanallarını kaldırırdım.hepsi manyak hiç biri doğru konuşmuyor ve akıl hastası. Fethullah gülen dışında.tabi benim görüşüm Genişletmek için tıkla ... öyle deme kardeş nihat hatipoğlunu unutmayalım. Ayrıca tv'deki tek manyak hocayı bana sorarsanız "cübbeli ahmet hoca" derim şüphesiz
Anıl Umut Emekli Yönetici Evlilik programlarını ve günde defalarca verilen eski sezon dizileri(Arka sokaklar,sihirli bilmem neler..)
Evlilik programlarını ve günde defalarca verilen eski sezon dizileri(Arka sokaklar,sihirli bilmem neler..)