rsc editor tarzi bisey ariyorum yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
rsc editor tarzi bisey ariyorum yardim edin
oncelikle merhaba arkadaslar ben n900den once cesitli symbian telefonlar kullandim ve bunlarda kendi capimda programlarla ugrasiyordum rsc editorle ingilizce programlari falan turkcelestiriyordum uidlerini falan degistiriyordum bunlari n900de de yapabilme imkanimiz var mi acaba ben nette biraz arastirdim ama pek bisey bulamadim bilen bi arkadasim yardimci olursa cok sevinirim.. tesekkurler...

osmanayman

osmanayman

Üye
Leaf Pad var ama ne kadar işe yarar bilmem...:bilmm

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
peki maemoda da .rsc uzantılı mı dosyalar yada bu rsc dosyalarının maemodaki şekli nedir bi bilgin var mı üstad

osmanayman

osmanayman

Üye
Pek bilgim yok ama bakar bilgi veririm...

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın ilgilendiğin için osman abi ya şu türkiyede yemin ediyorum maxicepte olmasa yandık telefonu zaten nokia sallamıyo üvey evlat muamelesi yapıyo bide kullanıcılar da ilgilenmeyince telefonda yenilik yok kendimi biraz geliştiriyim telefona ben bişeyler katıyım diyorum en azından 3-5 program türkçeleştirebilsem kardır ama telefon hakkında bişey bilmiyorum ki symbianda alışmışız hazırdan programları yüklemeye bu gerçekten zor geldi kodlar falan... umarım bişeyler bulabiliriz...

osmanayman

osmanayman

Üye
Şurayı incele istersen...

Selametle kardeşim... :oke:

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın osman abi aradiğim şey gibi duruyo hemen çalışmalara başlayacağım :tşk:

osmanayman

osmanayman

Üye
İnşallah kardeşim, çalışmalarını bekliyoruz... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt