Rsc editör ile Cepte program türkçeleştirme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

siberson

siberson

Üye
öncelikle yaptığın paylaşım için çok saol çilekeş kardeşim verdiğin programı tele yükledim deneme amacıyla bi kaç kelimeyi çevirdim ama çevirdiğim kelimeler programda yoktu hala ingilizceleri vardı birde pc için olan RSCTool.exe adlı program var onda birkaç program türkçeleştirdim ama bazılarını türkçeleştiremedim nedenide programın sol tarafındaki ince sutunda bir satır sayılar harfler var geri kalan sayılar ve harfler ise programın ortasındaki sutunda
kardeş sen bu konuda oldukça bilgi sahibisin bu iki program hakkındada yardımlarını bakliyorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
öncelikle yaptığın paylaşım için çok saol çilekeş kardeşim verdiğin programı tele yükledim deneme amacıyla bi kaç kelimeyi çevirdim ama çevirdiğim kelimeler programda yoktu hala ingilizceleri vardı birde pc için olan RSCTool.exe adlı program var onda birkaç program türkçeleştirdim ama bazılarını türkçeleştiremedim nedenide programın sol tarafındaki ince sutunda bir satır sayılar harfler var geri kalan sayılar ve harfler ise programın ortasındaki sutunda
kardeş sen bu konuda oldukça bilgi sahibisin bu iki program hakkındada yardımlarını bakliyorum
Öncelikle cepte çevirinin pc ye oranla üstünlüğü çok
çeşit türlü rsc var tr destekleyen harf sınırlı gibi
rsc editör ile harf sınırı geçilebiliyor
bazıları ise hex ile değişebilir x-plore de mesela
rsc editör .r01 de editleye bilir siz
tr yaparken ş.ğ.ı.Ş.Ğ. kullandıysanız kaydet dediğinizde kaydettimi diye tekrar satırı açın değişmediyse ş.ğ.ı harflerini kullanma i.s.g yazmalısın...

Atakan

Atakan

Üye
olmuyo

rapman

rapman

Üye
çilekeş.kardeşim çok saol.çok güzel hazırlamışsın.emeğine sağlık...

schumici

schumici

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık birader

lyon_69

lyon_69

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

sheik38

sheik38

Üye
biraz karışık ama olsun saol çilekeşşşşş

kadirhaktanir

Üye
çok teşekkürler abi valla hayran olum ben sana

--------------- Ekleme ---------------

abi yaa ben dün gece merak saldım sabaha kadar uğraştım am çevirdiğim proğramlar bir türlü çalışmadı.sadece gelen ing yazıları değiştirdim bazılarına standart bi yazı çıkıyordu onu da ellemedeim ama yine de çalışmadı nedeni hakkında görmeden bi fikrin var mı?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çok teşekkürler abi valla hayran olum ben sana

--------------- Ekleme ---------------

abi yaa ben dün gece merak saldım sabaha kadar uğraştım am çevirdiğim proğramlar bir türlü çalışmadı.sadece gelen ing yazıları değiştirdim bazılarına standart bi yazı çıkıyordu onu da ellemedeim ama yine de çalışmadı nedeni hakkında görmeden bi fikrin var mı?
Bu bölümde payştığım eski sürüm olan ve hata oranı yüksek alttakini yükle o daha basit ve tr karakter sorunu yok...

maxci_88

Üye
saol çilekes kardes

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
denicem ama olacaıından emn diilm:S

izollu

Üye
KaRdeŞ EMEĞİNe sAĞLİk quSeL PaYLaŞim

AmA BenIm TeLDe ŞuNLar Yazıo Ne yaPMaM LAzım

AcIL yaRdIm

qtn_premi_nc_kill_standalone_client_confirmation

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
KaRdeŞ EMEĞİNe sAĞLİk quSeL PaYLaŞim

AmA BenIm TeLDe ŞuNLar Yazıo Ne yaPMaM LAzım

AcIL yaRdIm

qtn_premi_nc_kill_standalone_client_confirmation
Bu eski sürüm yenisi zntxrsc onu yükleyin...

ERKAHAN

Üye
teşekkürler çilekeş kardeş emeğine sağlık

cs1453

cs1453

Üye
kanka bu ekşına gerek yok aynı özellik X-plore da da var SAYGILAR
sen bana nası pro yazılır onu anlat

erdal973

Üye
ellerine emegine saglık

nurikaratas