Royal Revolt Siyah Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet2404

Üye
    Konu Sahibi
Royal Revolt Siyah Ekran
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Telefonum HTC Desire X android 4.0.4 yüklü. Royal Revolt adlı oyunu yükledim. Açtım her şey standart gidiyordu. Start komutunu verdikten sonra oyun siyah ekranda loading yazısı geldi müzik çalarak. Fakat telefon kendini tekrar başlattı. 5-6 defa denedim fakat sonuç aynı. Sizce sıkıntı nedir?

Android Police

Android Police

Üye
hacı büyük ihtimalle virüs veya başka zararlı bir yazılımdır mesela bende birkere wifikill adında bir program yüklemiştim programdan çıkınca telefon kendi kendine reset atıyodu bence oyunu sil

mehmet2404

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu 5-6 defa silip yükledim. iPhone da sıkıntısız oynuyorum.. Virüs taramasından da geçireceğim şimdi. Sonucu eklerim teşekkür ederim.

Android Police

Android Police

Üye
bişey değil

mehmet2404

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tarattım.. Kaspersky 2012 ve eset smart security 5 ile hiçbir sıkıntı çıkmadı. Yapabileceğim başka bir çözüm varmıdır?

Android Police

Android Police

Üye
ozaman desteklemiyordur

- - - Eklendi - - -

bazen uygulamalar böyle sorunlar çıkarbiliyor telefon rootlu mu ?

mehmet2404

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu rootlamadım. Rootlamayı düşünmüyorum. Bir kaç uygulama silmeme rağmen oyun takılıyor ve telefon tekrar başlatıyor..

Android Police

Android Police

Üye
yazılımsal sorundur yeni güncelleme gelirse düzelebilir.bendede oluyor android sürümüm 4.0.3

isotic

isotic

Üye
Virüs veya desteklememe sorunu değil ne yazık ki. oyun nedense htc'nin bazı modellerinde sorun çıkartıyor. umarım yakın zamanda oyuna bir güncelleme getirip düzeltirler güzel de oyuna benziyor oynayamadım bir türlü sorunu yüzünden.

isotic

isotic

Üye
Oyuna sonunda güncelleme geldi 2mblık bir güncelleme. oyun açılıyor artık düzgün bir şekilde desire x'imde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt