royal revolt güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
royal revolt güncelleme
Royal revolt güncelleme ile kaç sürümüne yükseldi ne gibi yenilikler geldi oyuna ben oyunu güncellediğim halde mağazadan bakıyorum 284 megabayt wifi üzerinden indirin diyor hala bu nedendir acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme geldiği zaman komple uygulamayı yeniden yükleme yapıyor. Güncelleme gelen kısmını çekmiyor yani. Yükleme yaparken kullanıcı datalarını silmiyor.

Yükleme için 50 mb sınırı var. Üzerindeki downloadlar için wifi bağlantısı istiyor. Şebeke üzerinden indirmeye izin vermiyor sistem.

Oyundaki yenilikler sanırım yeni bölümleri ve geliştirilmeleri içeriyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Yo wifiden indirdim zaten hiçbir yeni bölüm falan yok sadece versiyonu 1.6.0 falan olmuş galiba kapasite kontrolünde boş 336megabayt boş yazıyordu sidim o 336megabaytı sora tekrardan 46megabayt boş Bi yet kaldı acaba yapılan güncellemeyi sildimi yoksa

- - - Eklendi - - -

Anlamadım kafam karıştı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme silinmez. Bendeki diğer klasörü sildiğim halde 900 mb civarlarında dolaşıyor. Geçici dosyalar 225 mb. Sen haline şükret bence.

Eğer yer konusunda sıkıntın var ise internet Explorer geçmişini temizlemeyi yapın ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Ya bide chicken story2 ve Monster stack2 gibi oyunlara haziran'ın 6sında güncelleme geldiği takrirde ben bu oyunları güncellemek istiyorum mağazada hala paylaş durumunda duruyor wifiden ve telefonumun internetinden bakıyorum hala güncelleme yazısı çıkmadı nedendir acaba

- - - Eklendi - - -

Ya bide chicken story2 ve Monster stack2 gibi oyunlara haziran'ın 6sında güncelleme geldiği takrirde ben bu oyunları güncellemek istiyorum mağazada hala paylaş durumunda duruyor wifiden ve telefonumun internetinden bakıyorum hala güncelleme yazısı çıkmadı nedendir acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme gelmemiş olabilir mi acaba? Belki de yüklediniz en güncel halide olabilir. Birde ayarlar bölge + dil seçeneklerden ülke bölge kısmını Amerika yapınız ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Yok olmuyor Amerika yaptım olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt