Royal Birth Oyunu Yayınlandı Türk Geliştirici v1.1

Konu Sahibi
Royal Birth Oyunu Yayınlandı Türk Geliştirici v1.1
Birkaç aydır üzerinde çalıştığımız ve geliştirdiğimiz Royal Birth yayınlandı.Oyuna uzun süre uğraştık ve geliştirdik testlerini yaptık fakat bug vs olabilir bunları bize mail yoluyla bildirirseniz çok memnun kalırız

100 kişiye 500 altın bedeva !
100 kişilik bir promosyon kodu hazırladık oyunu indirip kurduktan sonra menü kısmında sağ alt bölümde market kısmına tıklayıp promosyon kodunu girerseniz oyununuza +500 altın gelecektir.

Promosyon Kodu: 5AF1C9X2

Market Linki:

-Oyun Resimleri-

Tepkiler: tristania

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Tepkiler: Roadscrat
bizim böyle oyunlar yapabildiğimizi görmek göğsümü kabartıyor

Grafikler ve karakterin hareketleri güzel ama bu tarz oyunları sevmediğim için kaldırdım kardeşim Ama gerçekten başarılı gameloft oyunlarını aratmayan grafikleri mevcut

Konu Sahibi
Grafikler ve karakterin hareketleri güzel ama bu tarz oyunları sevmediğim için kaldırdım kardeşim Ama gerçekten başarılı gameloft oyunlarını aratmayan grafikleri mevcut

Çok teşekkürler denemeniz bile bizi sevindirdi

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Ne demek Daha iyi oyun çalışmalarınızı bekliyorum

oyunu denedim güzel ve çok başarılı ama kaldırdım güncellene bilir ve geliştirile bilir

Oyun grafikler ve hikayesi bakimindan güzel ancak karelterin hizi birazdaha arttirilabilir ayrica combo vuruslar ve vurus stilleri arttirila bilir onum dısinda oynanabilirlik iyi ve kardeşim sana tavsiyem karekter kontrollerini ve atac tuşunun tepkimesini artir vuruslari gecikmeli algiliyor ayrica ★★★★★ verdim başarılar ben her zaman TÜRK OYUN GELİŞTİRİCİLERİN Yanında oldum ve olucam (Sanada Her türlü desteğe hazırım yolun acık olsun kardesim.

Konu Sahibi
Çok teşekkürler Dediklerinizi not ettim oyun sistem gereksinimlerini yazmistim eger sisteminiz bunun altindaysa fps gecikmeleri olabilir bu gayet dogal Onun disinda yinede fps sorununa yeni bir cozum yolu getirmeyi planliyoruz.
Desteğiniz için çok teşekkurler

iyi bir fizik motoru ile bu sorunu cok kolay aşabilirsiniz. ayrıca oyunu S3 te denedim.

Konu Sahibi
iyi bir fizik motoru ile bu sorunu cok kolay aşabilirsiniz. ayrıca oyunu S3 te denedim.
Oyunun fiziğinde bir problem bulunmuyor S3 ile denediğinizi oyuna yaptığınız yorumdan gördüm ve bende s3 minide oyunu denedim sistem gereksinimi bakımından sınırdaki bir telefonda denedim yani, oyunun fps oranı 25 ile 40 arasında değişti buda iyi bir oran yani bu orandan hata çıkma oranı sınırda diyebilirim.Daha sonra s3 telefonlarda sistem sorunsalı veya uyumsuzluk olabileceğini düşünerek bu sefer arkadaşımın bir telefonunda denedim ve s3 miniden çok daha iyi bir oradan fps oranı aldım yani sorun ya sizden kaynaklanıyor yada telefonunuzda bir kasma olayı olmasından dolayı fps düşüyor olabilir buna benim yapabileceğim birşey yok.
Ama denemeniz bile beni sevindirdi teşekkürler

Bu arada hatasız oynayabilmeniz için 29-69 arası bir fps almanız yeterlidir.Bu fps oranınıda çok eski yazılımlar ve kasma yapan telefonlar dışında her telefondan alınabileceğini test ettik ona göre çıkardık zaten Ama dediğim gibi fps sorunsalına yeni bir çözüm getirmeye çalışıyoruz...

Hıım işallah iyi bir yükseliş ivmesi yakalarsınız BAŞARILAR.
ben ve ekibimde yakında cok iddalı bir RPG oyununun yapımına başlıcaz onun için 2 arkadaşım 3DAKADEMİYE gittiler eğitim almak için bakalım zaman ne gösterecek.Bir Türk Olarak Bizimde Bu Sanal Pazara girme zamanımız geldi.

İndirip denediğiniz için çok teşekkürler
ben
aynen katılıyorum ramazan bey sizede başarılar diliyorum inşallah güzel bir oyun yaparsınız adını duyurursunuz artık yapımına başlarken

isallah.zaten ilk duyurumuzu Maxicep'ten yapıcaz.