Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)
ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. buradan mı yüklediniz acaba? 7-8 kere season u kurmuşumdur lakin öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım
tufless
Üye
Evet burdan indirip kurdum. Bir kaç bölüm ilerledim durmadan internet kullanımıyla ilgili mesaj gelmeye başladı. Dedim hava durumu falan galiba. Kapadım mobil veriyi fakat bu kez oyunda eror verdi. İnternet bğlantısı falan diyo ingilizce şekilde anlamadım gitti
Evet burdan indirip kurdum. Bir kaç bölüm ilerledim durmadan internet kullanımıyla ilgili mesaj gelmeye başladı. Dedim hava durumu falan galiba. Kapadım mobil veriyi fakat bu kez oyunda eror verdi. İnternet bğlantısı falan diyo ingilizce şekilde anlamadım gitti
Merhaba. Eğer kasdettiğiniz " Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked " paketi ise o kurulumu yapmanıza gerek yok. önemli bir paket değil, bütün levelleri açmak için. zaten diğer paketlerin hepsini sırasyla kurarsanız bütün leveller açılmış olacaktır
normal angry birds'de sadece birthday party yok onu indirdim yükleme çalıştım ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin" diye hata verdi. ( normal angry birdsün yüklü olduğu hafıza yüklemeye çalıştım)
angry birds seasons'da da 2012 bölümünde year of the dragon, wreck the halls, ham'o'ween bölümleri var ordada 1 tane eksik bölüm var ama hangisi olduğunu bilmiyorum, indirdim ama adları çok karışık olduğundan çözemedim, hangisinin eksik olduğunu ve hangisini yüklemem gerektiğini biliyomusun acaba?
yardımcı olursan çok sevinirim, iyi günler.