[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

redline2525

redline2525

Üye
çok teşekkürler arkadaşım

veliahht

veliahht

Üye
helal olsun teşekkürler kardeş...

ütml

Üye
Süpersin kardeşim. Ellerine sağlık :)

o.akgul5734

Üye
ben de 603 vardı telefon güncellendikten sonra gitti tekrar yüklemek istedim ama temel paket diye bir hata veriyor neden olabilir acaba

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
ben de 603 vardı telefon güncellendikten sonra gitti tekrar yüklemek istedim ama temel paket diye bir hata veriyor neden olabilir acaba

ilk olarak update paketini kurmaya çalışıyorsunuzdur, sıkıntı bundan.

Angry Birds için ilk olarak " Angry Birds v1.2.1 PoachedEggs, MightyHoax_signed"
Angry Birds Rio için " Angry Birds Rio v1.0.0 Smugglers'Den, JungleEscape_signed "
Season için " Angry Birds Seasons v1.1.1 Hallowen, Christmas_signed " kurunuz.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Emegin için cok tesekkürler..

o.akgul5734

Üye
tesekkurler oldu bir de 603 program önerebilirseneniz sevinirim

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler oldu bir de 603 program önerebilirseneniz sevinirim

rica ederim. ben 701 kullanıcısıyım. 603 hakkında bir bilgim yok. program lar bölümünden bakarsanız oradaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar :oke:

tufless

tufless

Üye
Hackli olmak zorunda mı

tufless

tufless

Üye
Hım angry birds te ikinci dosyayı kurarken sorun çıkarıyo arkadaşım , ne yapmam gerekiyo

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Hım angry birds te ikinci dosyayı kurarken sorun çıkarıyo arkadaşım , ne yapmam gerekiyo

Angry Birds de "Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked" kurarken sıkıntı veriyor. bu kurulum zaten bütün level leri açmak içindir. o kadar mühim birşey değil :oke:

tufless

tufless

Üye
Hım atladım zaten onu , şuan diğerlerini kuruyorum , denicem bakalım :) belki açılır :D

Üst Alt