[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Şimdi şöyle mağazada seasons zaten yok dostum. Angry Birds var ve yine Angry Birds var ve Angry Birds Rio var Seasons zaten yok Benim takıldığım Angry Birds ilk oyunun neden 2 tane farklı olarak mağazada bulunduğuydu ama neyse. Telefona mecbur kalıp Flashta attım biraz tip biriyim Hackle uğraşmayayım demiştim ama olmassa yapacaz artık sorun değil. Önce o iki dosyanın signedi varmı bakacam yoksa hackleyip kuracam dediğim gibi paylaşım için teşekkürler senide sorularla bunalttık. İyi günler.

Konu Sahibi
Estafurullah, mağazada ne var inan bilmiyorum. Burası daha iyi, önizleme destek vs. Bence direk hackle, sonuçta ilerde de lazım olur

Bi tane signed buldum deneyeyimde hackleyecem artık bi ben kalmışım hacksiz

Hackledim kalan 2 dosyayıda kurdum hayırlı olsun

Bu arada Angry Birds 1.6.3 sürümünü mağazadan yüklemiş olanlar sadece 'Angry Birds v2.0.2 Birdday Party'
dosyasını yükleyerek o bölümü eklemiş oyunu güncellemiş olurlar ben öyle yaptım. Teşekkürler iyi günler

amficci

Üye
çok güzel teşekkürler

sbilen

Üye
eyvallah kardeş tşk.

angry birdsün save dosyası veya dosyaları nerede bilgin varmı tass_co1983? telefonu formatlayacamda kaldığım yerden devam etmek istiyorum

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

angry birdsün save dosyası veya dosyaları nerede bilgin varmı tass_co1983? telefonu formatlayacamda kaldığım yerden devam etmek istiyorum

Angry Birds'ün save dosyaları "private\20030E51" klasöründe. Hafızayı hatırlamıyorum, 2 dosya olmalı. highscores.lau ile settings.lau Bu iki dosyayı alacaksın.

Angry Birds Rio ve Season save dosyaları nerede bilmiyorum ama

Tamam teşekkür ettim angry birds save dosyası yeterli rio ve seasons lazım değil şimdilik