[alikan] Üye Paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık ne zamandır bu oyunu merak ediyodum da signed yoktu birde ilk versiyonda internet filan istiyo demişlerdi uğraşmamıştım kurdum sorunsuz çalışıyor oynuyorum ellerine sağlık teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık ne zamandır bu oyunu merak ediyodum da signed yoktu birde ilk versiyonda internet filan istiyo demişlerdi uğraşmamıştım kurdum sorunsuz çalışıyor oynuyorum ellerine sağlık teşekkürler
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi recepali55' Alıntı: C7 için dosya hatası veriyor. Genişletmek için tıkla ... Rar dosyasını bilgisayarda çıkartıp telefona atarsanız bir sorun oluşturmaz.
recepali55' Alıntı: C7 için dosya hatası veriyor. Genişletmek için tıkla ... Rar dosyasını bilgisayarda çıkartıp telefona atarsanız bir sorun oluşturmaz.
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi emre2574' Alıntı: bunu once ıcınden cıkan once 1.2.1i yukleyıp sonra 1.4.2 yı mı yukleyecegız Genişletmek için tıkla ... v1.2.1 varsa yüklemenize gerek yok direkt 1.4.2 kurup daha sonra 1.4.3 ü kurabilirsiniz.
emre2574' Alıntı: bunu once ıcınden cıkan once 1.2.1i yukleyıp sonra 1.4.2 yı mı yukleyecegız Genişletmek için tıkla ... v1.2.1 varsa yüklemenize gerek yok direkt 1.4.2 kurup daha sonra 1.4.3 ü kurabilirsiniz.
emre2574 Üye Ediz Yiğit' Alıntı: v1.2.1 varsa yüklemenize gerek yok direkt 1.4.2 kurup daha sonra 1.4.3 ü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... saol bende eski versıyon olan 1.2.1 de yok onu kurmam lazım
Ediz Yiğit' Alıntı: v1.2.1 varsa yüklemenize gerek yok direkt 1.4.2 kurup daha sonra 1.4.3 ü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... saol bende eski versıyon olan 1.2.1 de yok onu kurmam lazım