Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

adasahilleri

adasahilleri

Üye
slm reis bende samsung i8510 var rar ve exe dosyası desteklemıyor.sadece sis desteklıyor.sis olan dasyayı buldum ve kurdum ama harıta kurulumu yapamıyorum.makbuz kodu ıstıyor yada guncelleme hatası yazıyor bu yuzden hıc bır ısıme yaramıyor bu program.yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler ıyı forumlar

bizde makbuz kodu olayına takıldık teleatlas ta.. araştırıyoruz hala..

ungood20

ungood20

Üye
tüh ya basit bir şey unsignedle bitiyormuş uyumlu deil

polo_0650

Üye
ROUTE66 NAVİGASYON KULLANANLAR İÇİN ALTERNATİF YENİ MAP YÜKLEME ve NAVİGASYON YAZILIMI (route66) GÜMCELLEME. HEMDE LEGAL VE ÜCRETSİZ. (ben böyle yaptım, çok güzel çalışıyor. -tlf: samsung s8300- )

adresine girin. 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçin. sizden üyelik isteyecektir. sadece email dogru olması yetiyor çünkü şifre gönderiyorlar.(ücretsiz)
bu şifre ve email adresinle siteye giriş yapıyorsun. tekrar 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçiyorsun. karşına çıkan ekrandan telefonunun markasını seç (örn:samsung). gelen ekranda altta telefonunun resminin üstüne tıkla. telefonunun resmi ve uygun son sürüm harita sağ tarafa gelecektir. haritanın üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet'i seç ve haritayı indir. sonra telefonunu 'yığın bellek' veya usb flash disk olarak aç. buradaki gps klasörü (samsungda: samsung navigator klasörü) içindeki maps klasöründe bulunan harita ile değiştir. yeterli.
benim telefon s8300, indirdiğim harita turkeytaq3.cmap olarak gözüküyor ama boyutu turkeytaq4.cmap ile aynı.(128mb) zaten telefona attıktan sonra 04 olarak görüyor. ayrıntılar çok iyi.

saygı değer arkadaşım uzun zamandır deniyorum güncelleme yani destek kısmı açmıyor benmi yapamıyorum ama bir türlü güncelleme işini yapamadım

cagrisahan

Üye
olmuyor 5800 xm de denedim hata verdi

erkan5018

Üye
teşekkürler

tork2

Üye
evet haritanın süresi bitti bende de artık kullanamıyorum..

vonalikerim

Üye
5800 da arkadaşım sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusun

ilkcemre29

Üye
5800 da arkadaşım sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusun
ilk sayfada sertifiksa sonunun çözümü var ben uyguladım şimdi sertifika sorunu vere prigrsmlsrı saniyler içinde sertifikalıyorum ama siteye girip sorm dolduruyorsun açıklamaları takip etmek yeter.

mad_1

mad_1

Üye
teşekkürlerr

ozc@n

Üye
tesekkürler

erdinc2010

Üye
arkadaşım emeğine saygı.

yalnız bende samsung wave f8500 var bunda çalışmıyor

akkaya139

Üye
tesekkurler

motorrider

Üye
samsung wave (bada işletim sisteminde çalışırmı????)

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Kök (root) dosyalar (19,5mb);

Harita: TeleAtlas Q4 (100,3mb);

Kontör gitmemesi için:(Bu adımı daha önce Garmin vs için yaptıysanız gerek yok.)

Haritanızı System\apps\ROUTE66_v8\Data\Maps\ dizinine yollayın.
System ve kurulum dosyasını direkt karta gönderin. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın.)
Dosya yöneticinizle kurulum dosyasından kurulumu başlatın ve uygulamayı karta kurun. ;)

Route66 Mobile8 v8 İncelemesi:

Reis kolay gelsin.
Makbuz kodu ile alakalı bir gelişme varmı? yada önerin nedir?

on222

Üye
ALLAH RAZI OLSUN!! TEŞEKKÜRLER:oke:

cerkez1994

cerkez1994

Üye
Teşekkürler Reis Abi

campel81

campel81

Üye
teşşekkürler bu nokia c5'e uyar mı?

akremzi

Üye
Allah razı olsun kardeş...Eğer çalışırsa çok makbule geçer...

muratbaymis

Üye
sertifika istiyor bu program ama yine de teşekkürler

Üst Alt