Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

kuleks

Üye
bu turkiye haritası için kod istiyor bilen varmı acaba yada elinde ***** olan,lütfen bana geri dönüş yapın..teşekkürler...

E72 de kilitlenme sorunu yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Bir de bazen gps sapıtıp nıgerıa'ya kayıyor

koordinatlar 0,0,0,0 oluyor sonra düzeliyor

vdere

Üye
teşekkürler reis

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler reis

ya bende 5800 var. yükledim ama dokunmatik ekranı kullanamıyorum. birşeymi yapmak lazım

sslayer

Üye

kendi sorduğum soruya kendim cevap veriyorum.

makbuz kodu,aktivasyon v.s v.s gibi sorunlar oluyosa, programı silin, tekrardan yükleyin. sorunsuzca son haritayı kullanabiliyorsunuz

güzel bi paylaşım tşk. sertifika hatası veriyor bende nokia 6220 clasic nasıl halledebilirm..

arkadaşlar aynı sorun bende de var, v9 mu kumak lazım?
Sertifiks sorununu da hallettik ama dokunmatik çalışmıyor. yoksa 5800 için uyumlu değil mi?

Bende de 5800 var.
Programı yükledim ama çalıştıktan sonra dokunmatik işlemiyor.
Bu sorunu siz halledebilen varmı?
Yardımcı olusanız sevinirim.
Teşekkürler...

zopato

Üye
ROUTE66 NAVİGASYON KULLANANLAR İÇİN ALTERNATİF YENİ MAP YÜKLEME ve NAVİGASYON YAZILIMI (route66) GÜMCELLEME. HEMDE LEGAL VE ÜCRETSİZ. (ben böyle yaptım, çok güzel çalışıyor. -tlf: samsung s8300- )

adresine girin. 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçin. sizden üyelik isteyecektir. sadece email dogru olması yetiyor çünkü şifre gönderiyorlar.(ücretsiz)
bu şifre ve email adresinle siteye giriş yapıyorsun. tekrar 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçiyorsun. karşına çıkan ekrandan telefonunun markasını seç (örnamsung). gelen ekranda altta telefonunun resminin üstüne tıkla. telefonunun resmi ve uygun son sürüm harita sağ tarafa gelecektir. haritanın üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet'i seç ve haritayı indir. sonra telefonunu 'yığın bellek' veya usb flash disk olarak aç. buradaki gps klasörü (samsungda: samsung navigator klasörü) içindeki maps klasöründe bulunan harita ile değiştir. yeterli.
benim telefon s8300, indirdiğim harita turkeytaq3.cmap olarak gözüküyor ama boyutu turkeytaq4.cmap ile aynı.(128mb) zaten telefona attıktan sonra 04 olarak görüyor. ayrıntılar çok iyi.

Bende güncelleme ile indirdim. Bu haritada birçok ayrıntı var iyi iş çıkarmışlar ama tam güncel değil

benn anamadim gitti benden lizez istiyor turkye haritasi yukledim

Bu trident wt3 modelinde çalışır mı? Uzantısı sis mi jar mı? :S

Sırasıyla uyguladım N79 telefona sorunsuz çalışıyor.Teşekkürler...

erol1980

Üye
nokıa 6110 navigatöre yükledim kilitli görünüyo calışıyo napabilirim

sedat8

Üye
teşekkür ederim çok harika bir şekilde çalışıyor ndrıve dan bile daha ıyı bir gps programı...

olmadıı yha .s AÇmadı tel systemn altındaki dosyayı.

Lg 735 uymuyomu yoksa.

draligus

Üye
Reis Bey, bildiğim kadarıyla Türkiye'de eniyi iki program Garmin - Route 66. Ben Garmin kullanıyorum 1 yıldır. Şuan 2009 son versiyonu var. 2010 henüz çıkmadı sanırım. Türkiye genelinde şehir merkezleri ve enküçük şehir ve köyler dahil baktığınızda;
1. Hangi program
2. Hangi versiyon
3. Hangi harita önerirsiniz.

Teşekkür ederim..

arkadaşlar son güncel harita kilitli gözüküyor ne yapmam lazım
saygılar

arkadaşlar
yukarda yüklediğimiz haritanın süresi ne kadar bende 1 ay gözüküyor
saygılar