RotateMe (Yatay Ekran Modu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nenmorin

Nenmorin

Üye
Programı alttan açık tutmamız gerekiyormuydu??? Bende çalışır da..Alttan açık tutup makinayı kastırmanın alemi yoq...Ztn Nokmate var alttan açık..

Arazlam

Arazlam

Üye
program çalışıyor ama sertifikalamak lazım çok aradım am internette sertifikalısını bulamadım

barj

Üye
tşk

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Sertifika Yapamayanlar Bana Ulaşsınlar Sertifika İşlemlerini Halledeyim... Ben Bi Soru Sormuştum... Konu Açmasını Biliyorsunuzda Yardım Etmesini Neden Bilmiyorsunuz ?

style_beyaz

Üye
arkadaşlar bu programı adam gibi anlatacak birisi yok mu? madem buraya program yüklüyorsunuz ve milleti çağırıyorsunuz biz hizmet veriyoruz diye ilgili davranın diyorum size zor olur ama sağlam bir site olursunuz yanılıyormuyum?

uluzatt

Üye
ya boyle ilginç şeyleri nereden buluyorlar eğe çalışırsa çok güzel bi pro

askkirintisi

Üye
kanka n73 de denedim olmuyop :S hatta :(

color

Üye
arkadas eline saglik tesekkurler.
arkadaslar bu benim ilk mesajim herkese selamlar sevgiler.

murat kalkar

Üye
çalışmıyor bi bakıver

merkez-1

Üye
Çok teşekkür ederim.

Dampierre

Dampierre

Üye
ben sertifikaladım kurdum kurulumda sorun çıkmadı ama uygulamalardaki simgesine tıklayınca program açılmıyor rotateme 1.0 da bu sorun yoktu

armutsapi

Üye
aga bende n70 var ama dosya bozuk diyorr.

ortioktay

ortioktay

Üye
ya bu programın 5700 olanı yokmu acaba yoksa çokmu şey stiyorum :D

aykantaner

Üye
Teşekkürler

ortioktay

ortioktay

Üye
ya bide nokmote programı 5700 uyarmı yüklemeyi denedim ama sertifika sorunu var o nuda halletcem yakında deneyen yükleyebilen varmı acaba.

barmen_red

barmen_red

Üye
Saol Kardeş

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Alın arkadaşlar.. temin ettiğim sitelerde sorunsuz çalıştığı söylenen iki versiyon rotate me.. deneyin bakalım... sonucunuzu yazın lütfen.. (sertifikalandırmayı unutmayın.):oke:

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt