hayır kardeşim çalışmaz. ışık sensörünü tlf sensörü ile karıştırmayın..(6630 da ışık sensörü var tlf sensörü yok).bu uygulama N95, N95 8G ve N82 ve daha sonra çıkacak sensörlü tlflara uyumludur...(tlf Sensörü)söylediginizden hiçbisey anladim
6630 calısırmı onu söleyin![]()
arkadaşım imei numaranla sertifika alman lazım ve bu programı aldığın sertifika ile sertifikalandırman lazım aksi halde yükleme yapamazsın. sertifika işlemini nasıl yapacam diye düşünüyorsan formda arattır bulursun bilgiler....n95 8 gb da sertifika hatası veriyo ve yüklemiyo(( biri yardım etsin
selam... benimde telefonum e65 kurdum mis gibi çalışıyor... güvenilemeyen bir durum yok yani... rahatlıkla güvenebilirsinya kardeş ben yükleyemedim güvenilmeyen sağlayıcıda korumalı.. diye yazıyor sorun ne den ki telefonum e65
gerçekten güzel programmış bazen geniş alan lazım olabiliyor...sayin Admin yönetici lütfen bana özel mesaj atip yardim edin lütfen bana allah rizasi icin
cok kötü durumdayim
valla ben de halen sertifika problemi yasaniyor Nokia N95 imde
bana birisi lütfen bu Rotate Programi yeni gecerli bir sertifikatla göndere bilir mi?
lütfen yardim edin bana
Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)N73 ME'de çalışmıyor. herşeyi yaptım nafile.

tesekkurler guzel program sertifika sorunlari olanlar signed yapmasi gerekiyor programi bu sitedede nasil signed yapildigi bi arkadasimiz tarafindan aciklandi ama yapamayanlar hala varsa bana pm atabilirler yardimci olabilirim