RotateMe (Yatay Ekran Modu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
n73 tede çalışmıyor.bi düzgün calısanını bulamadım bu pronun emegine saglık genede

nokia3230

Üye
söylediginizden hiçbisey anladim

6630 calısırmı onu söleyin:megafon:
hayır kardeşim çalışmaz. ışık sensörünü tlf sensörü ile karıştırmayın..(6630 da ışık sensörü var tlf sensörü yok).bu uygulama N95, N95 8G ve N82 ve daha sonra çıkacak sensörlü tlflara uyumludur...(tlf Sensörü)

ozan_106

ozan_106

Üye
yüklenmiyo sorunsuz olsa süper olurdu ...

akkayaemre

Üye
n95 8 gb da sertifika hatası veriyo ve yüklemiyo :((( biri yardım etsin

sharigah

Üye
kardeş ben de N73 var ve çalışıyor.hatta oyunları bile yatay oynayabiliyorum

deli.baron

Üye
ya allah aşkına 6630 symbian 3rd edition değilki onda çalışsın.Ayrıca bu sensörü olmayan tlflarda çalışmaz.son olarak SYMBIAN DESTEK başlığına (sol üstte) tıklarsanız signed nedir unsigned nedir anlarsınız.Biraz araştırıcı olalım pls.

nokia3230

Üye
n95 8 gb da sertifika hatası veriyo ve yüklemiyo :((( biri yardım etsin
arkadaşım imei numaranla sertifika alman lazım ve bu programı aldığın sertifika ile sertifikalandırman lazım aksi halde yükleme yapamazsın. sertifika işlemini nasıl yapacam diye düşünüyorsan formda arattır bulursun bilgiler....

hakan32432435

hakan32432435

Üye
sayin Admin yönetici lütfen bana özel mesaj atip yardim edin lütfen bana allah rizasi icin
cok kötü durumdayim

valla ben de halen sertifika problemi yasaniyor Nokia N95 imde

bana birisi lütfen bu Rotate Programi yeni gecerli bir sertifikatla göndere bilir mi?

lütfen yardim edin bana

nihatarif

Üye
saol da n 95 e yüklenemiyor

timsahxy

Üye
arkadaşlar arama bölümünden rotateme die arattırın karşınıza sertifiklandırmayla ilgili bi konu çıkar negative isimli adminin açtıgı konu o konuyu okuyup dediklerini uygularsanız sonuca ulaşırsınız ben de üye olalı çok olmadı bu siteye ben progu yükledim ama çalışmadı tıklıyorum açılmıyo yani sertifa ile bi problem değil

emrah_a

Üye
ya kardeş ben yükleyemedim güvenilmeyen sağlayıcıda korumalı.. diye yazıyor sorun ne den ki telefonum e65
selam... benimde telefonum e65 kurdum mis gibi çalışıyor... güvenilemeyen bir durum yok yani... rahatlıkla güvenebilirsin:) gerçekten güzel programmış bazen geniş alan lazım olabiliyor...

melih_

Üye
N73 ME'de çalışmıyor. herşeyi yaptım nafile.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
sayin Admin yönetici lütfen bana özel mesaj atip yardim edin lütfen bana allah rizasi icin
cok kötü durumdayim

valla ben de halen sertifika problemi yasaniyor Nokia N95 imde

bana birisi lütfen bu Rotate Programi yeni gecerli bir sertifikatla göndere bilir mi?

lütfen yardim edin bana

N73 ME'de çalışmıyor. herşeyi yaptım nafile.
Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

:oke:

drape

drape

Üye
tesekkurler guzel program sertifika sorunlari olanlar signed yapmasi gerekiyor programi bu sitedede nasil signed yapildigi bi arkadasimiz tarafindan aciklandi ama yapamayanlar hala varsa bana pm atabilirler yardimci olabilirim

ben de açamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar açıklamalı yazamazmısınız rotateme hakkında n95 eyükleyemedim bilen varsa lütfen saygılar drape

guneyasin

Üye
Arkadaşlar abartmayın bu kadar zor diil benimle irtibata geçin verin imei numaralarınızı sertifikalandırıp yollim yükleyin bari daha ben napiiim size yaw :P ha bu arada tlf sensörü diil arkadaşım yanlış bilgilendirme ltf bu cihazda ivme ölçer var onun sayesinde çalışıyo ok

rugu18

Üye
arkadaslar benim telefon n 95 bende calistiramadim neden sorun bendemi :)

ryc_legend

Üye
TŞK

guneyasin

Üye
arkadaşlar hem N73 de hemde N95 de çalışıyo program alla alla yaa N95 8GB ta da çalışıyo önemli olan sertifikalandırmak ve doğru olan vers. seçmek ok

falcon95

falcon95

Üye
kaynağa güvenilmediği ikaz ediliyor

turkey90

Üye
bu yüklenmiyorrr... kardeşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt