Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RotateMe (Yatay Ekran Modu)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuna!!
Üye
bune yha bukadaR iişleMdemı yapılcak seltıfıka cart curt bn bunla urasamam ne bu yha baska forumlara AkaR.......
olur kardeş ama telefon hackli ve ya program signed olması lazım
Sefa Fırtına
Üye
arkadaşlar bu uygulama n serisinde çalışmıyo çlıstırablmek içn teli hacklemek lazım bunun için önce secman programıyla teli hackleyin sonra bu rotateme programını kurun . .
VuRaLLy34
Üye
Selam Arkadaşlar...Benim telefon hackli programı telefona kurdum program açıldı fakat çalışmıyor yani hiçbir değişiklik olmuyor.. Arkadaşımın telefonundada denedik.. Denenen telefonlar.. Nokia N73 Nokia E50 Nokia 5320 ExpressMusic Nokai E65
Bu modellerin hiçbirinde çalışmadı.. Bu programı buraya ekleyen arkadaş neden cevap vermez acaba hep susar.. Birde teşekkür istiyor Eğer bir emek harcayıp paylaşım yaptıysan
onu sonuna kadar destekleyeceksin ve yardımda bulunacaksın.. Ozaman herkes biyerlerden alıntı yaparak
program paylaşır nerde kaldı yardımseverlik
pusatt
Üye
şunu hacksiz telefnlar için sertifikalandırırsanız çok iyi olur.çünkü kurulmuyo 6220c
UFUK79
Üye
Teşekkürler.
cdevelopment
Üye
beyler programı ben 1 sene önceden yüklemiştim, bunun çalışpması için ilk önce nokia nın kendi içinde olmayan acelerometer diye bişey yüklemeniz lazım, karta değil- telefon hafızasına, sonra bu programı da telefon hafızasına yükleyin.. n95 8gb denendi, çalışıyor...
STaT!C
Üye
TeşekkürLer n80 de çalıştı
İMZALI VERSİYONU İÇİN BU LİNKE ZİYARET EDİP DOWNLOAD A TIKLAYIN;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
av.AK
Üye
5320de olmuyor?
YasirN
Üye
mutlaka deniycem
aslanpart
Üye
yatay ekran cok güzel oluyor
cptalperen
Üye
eyvallah güzel program
br-tan
Üye
6700s güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenmez diyor acaba yardımcı olurmusunuz
cebim
Üye
Yatay oluyoda ne oluyor ki kontrol tuşu olmamasına rağmen n79 da koymuşlar yatay ekran bişeye yaradığı yok hele bide aranızda e65 e70 e71 e72 e73 kullananlar var onların neyine gerek anlamadım benim bu telefonlardan telefonum olduğunu bilsem hiç dikey yapmak için uğraşmazdım