Rosen Euro For Symbian Belle Refresh By Serg_gangubas

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Rosen Euro For Symbian Belle Refresh By Serg_gangubas

Öncelikle x-plore yardımıyla C: \ \ private \ \ 10003a16 \ \ lfonts klasörünün yedeğini alın. Mesela depo hafızaya orjinal isimli klasör oluşturup lfonts klasörünü oraya atın. Sonra zip dosyası içindeki private ve resource klasörlerini c hafızasına atın. Restart yapın ve fontu güle güle kullanın. Sistem fontuna dönmek isterseniz orjinal klasörü içindeki lfonts klasörünü C: \ \ private \ \ 10003a16 içine atın restart yapın sonra C: \\ resource \\ fonts klasörünü silin tekrar restart yapın eski haline dönsün.

Fp2 de denemedim cihaz olmadığından dolayı refreshte sorunsuz çalışıyor. 5 sayfa sembol ve Güç tuşundaki simgeler içinde var sıkıntı yapmaz.

Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, asigsasi ve najanaja
teşekkürler bunu font zoomerla çalıştırabılirmıyiz

Tepkiler: sLeepLe

najanaja

Üye
teşekkürler kardeşim. font zoomer dışında da yöntem buldularmı belle de. Aslında bi tane sağlam bi font düzenlemek istiyom bi sürü simge gömcem içine kendi tarzımda çeşit çok olmalı bida deiştirmemelisin fontu ama çok cıncıklı iş kafam şişer onu yapana kadar ondan üşeniyom şimdilik belki ilerde yaparım

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler abii

Rica ederim güle güle kullanın

- - - Eklendi - - -

Bayadır var bu yöntem kardeşim aynen baya incikli iş uğraşılmaz

koray777

Üye
"Sonra
zip dosyası içindeki private ve resource
klasörlerini c hafızasına atın."
demişsin ama verdiğin linkte sadece ttf uzantılı font çıkıyor.

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
"Sonra

2 adet link var ikinci linkte ttf uzantılı font var ilk linkte dediğim yolla yapılan zip dosyası mevcut

- - - Eklendi - - -

Linkler karışmış sanırım akşam düzenlerim. Bilgi için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

"Sonra

Linkleri düzenledim İlk link zip olarak uygulanan. Font zoomerle uygulamak isteyenler burdan indirsin yazısına tıklarsanız ttf uzantılısı çıkar

koray777

Üye
Hep fontu değiiştirmek istemiştim ama fontzoomer ile değiştirdiğimde altyazılı filmlerde yazılar hep siyah çıkıyodu ve okunmuyodu. Bu teknikte o sorun da yok elinize sağlık çok teşekkürler.

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Hep fontu değiiştirmek istemiştim ama fontzoomer ile değiştirdiğimde altyazılı filmlerde yazılar hep siyah çıkıyodu ve okunmuyodu. Bu teknikte o sorun da yok elinize sağlık çok teşekkürler.

Rica ederim güle güle kullanın

Pringles

Üye
Abi font çok güzel oldu çok çok teşekkür ederim

Abi font zomersiz kurdum çünkü font zoomer da cfw olduğu için bazı simgeler çıkmıyordu böyle kurdum artık çıkıyor süper oldu

fakat şimdi ben başka fontu aynı şekilde zip teki gibi kurmak istesem nasıl kurabilirim ?