Rootweiler Cinsi Köpeği, Liseli Turgay'a Saldırttılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Rootweiler Cinsi Köpeği, Liseli Turgay'a Saldırttılar
ESKİŞEHİR'de, parkta oturan meslek lisesi birinci sınıf öğrenci 15 yaşındaki Turgay Palabıyık'a, "Neden bizim mahallede dolaşıyorsun?" diyerek yanlarındaki Rottweiler cinsi köpeği üzerine saldırtan, ardından da döven 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Alanönü Mahallesi'nde meydana geldi. Parkta oturan Eskişehir Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Turgay Palabıyık'ın yanına gelen Selim Karakaya (23), Ali Demirel (22), Serkan Taşdelen (20) ve Burak Törü (20), "Sen neden bizim mahallede dolaşıyorsun? Yoksa mahalledeki bisikletleri mi çalacaksın?" dedi. 4 genç, yakındaki boş ve yıkık bir eve götürdükleri Turgay Palabıyık'ın üzerine yanlarındaki Rottweiler cinsi köpeği saldırttı, ardından da dövdü.
Şüphelilerin olay yerinden ayrılmasından sonra yakındaki tramvay durağına giderek özel güvenlik görevlisine durumu anlatan Turgay Palabıyık, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Palabıyık beyin cerrahisi servisinde tedavi altına alındı.
Polisler Selim Karakaya, Ali Demirel ve Serkan Taşdelen'i kısa süre sonra yakalayıp gözaltına aldı.

DÖRDÜNCÜ KİŞİ DE YAKALANDI

Eskişehir'de, meslek lisesi birinci sınıf öğrenci Turgay Palabıyık'a Rottweiler cinsi köpeği saldırıp dövdükleri öne sürülen 4 kişiden Burak Törü de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Selim Karakaya, Ali Demirel, Serkan Taşdelen ve Burak Törü, sorgulamalarının ardından 'kasten yaralama, hürriyeti tahdit ve işkence' suçlarından Adliye'ye sevk edildi.

VAHŞETİ ANLATTI

Bu arada Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi'nde tedavisi süren Turgay Palabıyık'ın vücudunun çeşitli yerlerinde 200'e yakın Rottweiler köpeğin ısırık izi olduğu belirtildi. Turgay Palabıyık, şüphelilerin sırtında sigara da söndürdüklerini ileri sürürek şöyle dedi:"Akşam saatlerinde parkta arkadaşımla oturuyordum. Arkamızdan gelen 4 kişi neden buralarda gezdiğimizi sordu. Bizi döveceklerini anlayan arkadaşım kaçtı. Ben ise yakalandım. 4 kişi beni bir eve götürdü. Üzerime Rottweiler cinsi köpeği saldırttılar. Köpek her tarafımı ısırdı. Bu kişiler beni 1.5 saat süreyle evde tuttu. Beni ya bıçakla öldüreceklerini ya da döveceklerini söylediler. Ben de 'Beni öldürmeyin, dövün' dedim. Hem köpeği ısırttılar hem de dövdüler. Onlar gittikten sonra yakındaki tramvay durağına giderek oradaki özel güvenlik görevlisinden yardım istedim."Kamyon şoförü olan 39 yaşındaki baba Hasan Palabıyık ile aynı yaştaki anne Gülizar Palabıyık, yakalanan şüphelilerin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi. Anne Gülizar Palabıyık, oğlunun köpek tarafından parçalanan giysilerini göstererek, "Oğluma işkence yapmışlar. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı" diye konuştu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kafayı yemiş bunlar yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt