rootsuz s3 için beats audio yazılımı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safaktan

safaktan

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz s3 için beats audio yazılımı..
rootsuz s3 için beats audio yazılımı.. marketteki root istiyor.. sizlerden ricam rootsuz olan cihazlar için beats audio yazılımını vermeniz.. saygılar..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Öncelikle, Beast audio bi yazılım değildir. Htc One' serisinde var sadece Beats Audio. Adamım onu root olmadan yapamazsın zaten. Ama hiç tavsiye etmem bunu yapan arkadaşlarım var hiç memnun değiller. Bende one x var ordan biliyorum :) İykide s3 almamışım :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Öncelikle, Beast audio bi yazılım değildir. Htc One' serisinde var sadece Beats Audio. Adamım onu root olmadan yapamazsın zaten. Ama hiç tavsiye etmem bunu yapan arkadaşlarım var hiç memnun değiller. Bende one x var ordan biliyorum :) İykide s3 almamışım :)

one x'in kulakligi beats degil deme?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one x'in kulakligi beats degil deme?

one x (bütün one serisi böyle- sadece senseyşın modeliyle verildi o urbeats kulaklık) kutu içeriğinden çıkan kulaklığı soruyorsan gayet güzel beats audio yerini tutmasada çok güzel ses veriyor kablosuda beats gibi.

200 300 liralık kulaklık :)

sık kullansam paraya kyıp alırdım ama motor alıcam para topluyom :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Biraz bilginiz varsa s3 ile ilgili zaten s3'ün ses çıkışı one x den daha iyi olduğunu anlarsınız :)

Kerim.

Kerim.

Üye
one x (bütün one serisi böyle- sadece senseyşın modeliyle verildi o urbeats kulaklık) kutu içeriğinden çıkan kulaklığı soruyorsan gayet güzel beats audio yerini tutmasada çok güzel ses veriyor kablosuda beats gibi.

200 300 liralık kulaklık :)

sık kullansam paraya kyıp alırdım ama motor alıcam para topluyom :D

anladim.zaten beats audio yazilimi ile mukemmel ses kalitesi vardir?

furkey

Üye

Öncelikle evet beats audio yazılım değildir. Yazılım parçasıdır. Her telefona yüklenebilir. Root yapılmadan yüklenmeyeceği doğrudur ancak ona çok yakın equliser ayarları yapılabilir. Zaten beats audionun olayı da odur. Ben yaptım ve memnun kaldım. One X deki beats audio zaten bildiğim kadarıyla sadece Beats Audio kulaklıklarıyla çalışır. İyiki de s3 almışım :)

Ha bu arada s3 ün müziksel iyileştirmesi beats audio gibi yazılımsal değil donanımsaldır. Yani bence gerek bile yok. Basit equaliser ayarlarıyla kendi isteğine göre şekillendirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt