Rootsuz Program Yedeği Almak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_kuss

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz Program Yedeği Almak?
Arkadaşlar Merhaba.
Aradım ama sitede bulamadım Lg optimus black telefonum var. Gingrebread yüklü, uygulamaların yedeğini almak istiyorum rootsuz olmaz falan yazıyor bazı sitelerde. Rootsuz olarak app yedekleyebileceğim bir program varmıdır?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yok sanırsam.

by_kuss

Üye
    Konu Sahibi
ultimate backup diye bi program buldum deniyorum..

Sarangni

Sarangni

Üye
Android bir cihazı rooot yapmadan kullanmak çok karlı bir davranış değil. Her Android cihaz root edilerek kullanılmalı. Neden diyecek olanlar için. Sınırısız dosya erişimi ve cihazınınız mutlak konrtolünün sizin elinizde olması. Root işlemi ve sonrası yacağınız işlemler ile telefonunuzun ram tüketiminden tutun, uygulama yedekleme, market reklamlarını kaldırma, sisteme dosya entegre etmeden birçok alana kadar cihazınızın mutlak hakimi olabilirsiniz.

femtv

Üye
yaparsın ancak 38,99 dolara marketten bi uygulama almak zorundasın

by_kuss

Üye
    Konu Sahibi
Android bir cihazı rooot yapmadan kullanmak çok karlı bir davranış değil. Her Android cihaz root edilerek kullanılmalı. Neden diyecek olanlar için. Sınırısız dosya erişimi ve cihazınınız mutlak konrtolünün sizin elinizde olması. Root işlemi ve sonrası yacağınız işlemler ile telefonunuzun ram tüketiminden tutun, uygulama yedekleme, market reklamlarını kaldırma, sisteme dosya entegre etmeden birçok alana kadar cihazınızın mutlak hakimi olabilirsiniz.
katılıyorum hocam ama benim telefona henüz root yapılamıyor diye biliyorum. Daha önceki versiyonunda yapmıştım ama Gb ye yapılamıyor diye gördüm nette.

yaparsın ancak 38,99 dolara marketten bi uygulama almak zorundasın
adı neymiş lisanslısını bulurum sanırım

Sarangni

Sarangni

Üye
katılıyorum hocam ama benim telefona henüz root yapılamıyor diye biliyorum. Daha önceki versiyonunda yapmıştım ama Gb ye yapılamıyor diye gördüm nette.

XDA sitesine bir bakın. Orada mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum. Bu kadar popüler bir telefonun root edilemez olmaması gerek.

femtv

Üye
programın adı japonca nasıl yazcam? Biri yardım etsin.

KayraBey

KayraBey

Üye
programın adı japonca nasıl yazcam? Biri yardım etsin.

Kesin Japonca'dır zaten bundan hiç şüphemiz yok.Sen market linkini ver bana yeter.İleri derecede Japoncam var benim yardımcı olurum sana...

by_kuss

Üye
    Konu Sahibi
bu xda ingilizce o kadar iyi ingilizcem yok hocam.
bu arada root etmenin çeşitli yolları varmış dh den öğrendim. Yeni rootlu rom yükle falan bişeyler dedilerde ben romdan falan anlamam.
daha önce pcye bir program yükleyip tek tıkla root yapmıştım öyle bir şey arıyorum aslında ben de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt