Püf Noktası Rootlu cihaz garantiye gider mi ? (ilginç olay)

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce sonradan bir problem çıkacak mı ?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

caglar.uzar

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu cihaz garantiye gider mi ? (ilginç olay)
Arkadaşlar bende Samsung Galaxy Grand2 smg710 modeli vardı. Alalı yaklaşıl 6 ay olmuştu ve cihaz şarj almamaya başladı. Büyük ihtimalle sorun usb kablosunda veya adaptördeydi. Emme ve lakin cihazı ben ilk aldıgımdan beri rootlu kullanıyordum üstelik bilirsiniz cihazda dolusuyla kullanmıcamız şey gelir chaton gibi vsvs.. bunların hepsini silmiş bulundum yani sistem dosyalarınıda sildim. Bu arada söylemeyi unuttum adaptör ve usb kablosu kendi orjinal gelenler. Her neyse telefon şarj almamaya başlayınca bende unroot yaptım ve telefonu fabrika ayarlarına aldım tabikide dogal olarak chaton ssinama gibi şeyler geri gelmedi ama samsungun belki gözünden kaçar umuduyla telefonu garantiye yolladım. Bugün ayın 5i ve telefoncu kapalı yarın almış olurum durumu sizlerle paylaşırım :cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Formda garantili diye belirtilmiş zaten aksi halde iletişime gecerlerdi zaten ücret karşılığında tamir edileceği için :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi bayiye gönderdin bunu ? Ben başarıda çalışıyorum :D
Ben her zaman root sayacına vs. bakıyorum. Onu geçtim bir cihaz servise girdiğinde en az 3 kere stock yazılım atılmış oluyor. Son testte nasıl anlamıyor durumu çok garip.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Ben her zaman root sayacına vs. bakıyorum. Onu geçtim bir cihaz servise girdiğinde en az 3 kere stock yazılım atılmış oluyor. Son testte nasıl anlamıyor durumu çok garip.
başarı yazıyor bak resimde :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi bayi olduğu yazmıyor ama. Her yerde var ben nereden bileyim :D

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
orasını bılmem :)

caglar.uzar

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞLER TELEFON GELDİ Telefon sıfırlanmış ama sildim uygulamalar geri gelmemiş sadece hardreset atıp yollamışlar heralde yeni batarya yeni adaptör ve yeni usb kablosu yollamışlar :D bide garanti kagıdında yazılım güncellendi yazıyo yalanların daniskası :D :d :d neyse ama benim işime geldi bu iş :D

Luck Star

Luck Star

Üye
hangi teknik servisten geldi ?

caglar.uzar

Üye
    Konu Sahibi
izmir

ahmetsuha525000

Üye
Başarıda çalışıyorsanız birşey sorcam size. Bu Galaxy S4ün sayacısını servis sıfırlayabiliyor mu?

ahmetsuha525000

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ahmetsuha525000
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KARDEŞLER TELEFON GELDİ Telefon sıfırlanmış ama sildim uygulamalar geri gelmemiş sadece hardreset atıp yollamışlar heralde yeni batarya yeni adaptör ve yeni usb kablosu yollamışlar :D bide garanti kagıdında yazılım güncellendi yazıyo yalanların daniskası :D :d :d neyse ama benim işime geldi bu iş :D
Tamam bende bunu yazıp gönderiyorum bedava kablo ve bataryaya ihtiyacım var. Birde çerçeve değişti mi miss... belki sonrada bakarsın satarım :D
Garantisi cebi yakalım azcık @serdar_gs :D

Üst Alt