Yardım Rootlasam Mı Acaba ?

berk2238

Üye
    Konu Sahibi
Rootlasam Mı Acaba ?
Cihazim Galaxy Young biliyorsunuz rootsuz çoğu oyun açılmıyor.Cihazi daha 1 ay önce aldım.Bide Unroot yapinca superuser gitmiyebiliyormus.Oyle olursa ne yapabilirim.Bide Unroot yapip garantiye gonderen varmi ?

0MG90

Üye
Root u kaldırabilirsin kaldırınca bir şey olmaz fark edilmiyor da

Unroot ile root kalkmazsa eğer. Orjinal stock romu odinle flaşlarsın kalkar.

Son düzenleme:

0MG90

Üye
Hiç gerek yok onlara Kingo Android Root programı ile 2 dk da rootluyosun 2 dk da rootu kaldırabiliyosun

Invoke

Üye
Unroot ile root kalkmazsa eğer. Orjinal custom romu odinle flaşlarsın kalkar.

Orjinal custom rom olmaz, stock rom olur =P
Cihazim Galaxy Young biliyorsunuz rootsuz çoğu oyun açılmıyor.Cihazi daha 1 ay önce aldım.Bide Unroot yapinca superuser gitmiyebiliyormus.Oyle olursa ne yapabilirim.Bide Unroot yapip garantiye gonderen varmi ?

Sorun olmaz, unroot yöntemi vardır illaki çalışan, olmadı arkadaşın dediğin gibi stock romu flashlarsın rootun gider. Garanti uğraşmaz senin rootunla.

berk2238

Üye
    Konu Sahibi
Benim buldugum root dosyasinda sd carda atiyoruz ve recovery den updateliyoruz normal mi bu ?

berk2238

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal custom rom olmaz, stock rom olur =P

Sorun olmaz, unroot yöntemi vardır illaki çalışan, olmadı arkadaşın dediğin gibi stock romu flashlarsın rootun gider. Garanti uğraşmaz senin rootunla.

Benim buldugum root dosyasinda sd carda atiyoruz ve recovery den updateliyoruz normal mi bu ?Bide triangle away ne işe yariyor

@0MG90

Son düzenleme:

Invoke

Üye
Hiç bilmiyorum ne işe yarıyor.
Normal olabilir, yöntem yönteme telefondan telefona değişir.

Benim buldugum root dosyasinda sd carda atiyoruz ve recovery den updateliyoruz normal mi bu ?Bide triangle away ne işe yariyor

@0MG90
Triangle away download sayacını sıfırlıyor ama hiç denemedim Ace 2 de sayaç sıfırlamanın daha kolay yolları var çünkü

ortak42

Üye
Triangle away download sayacını sıfırlıyor ama hiç denemedim Ace 2 de sayaç sıfırlamanın daha kolay yolları var çünkü

Ace 2 de gb de iken rootlasak sonra jb ye donsek yada gb yi tekrar yuklesek root kalkarmi.rootun zarari varmi?

Ace 2 de gb de iken rootlasak sonra jb ye donsek yada gb yi tekrar yuklesek root kalkarmi.rootun zarari varmi?
Root un zararı yok tabii ama gb de rootlayıp jb ye geçince supersu silinmiyor wipe data atman gerekir o zaman, ya da tekrar rootlaman

Root iznini diğer isteyen uyg. dağıtan bir uygulama

berk2238

Üye
    Konu Sahibi
ya bisey daha sorucam cwm9 nasil yuklenir ?