Unroot ile root kalkmazsa eğer. Orjinal custom romu odinle flaşlarsın kalkar.

Cihazim Galaxy Young biliyorsunuz rootsuz çoğu oyun açılmıyor.Cihazi daha 1 ay önce aldım.Bide Unroot yapinca superuser gitmiyebiliyormus.Oyle olursa ne yapabilirim.Bide Unroot yapip garantiye gonderen varmi ?
Orjinal custom rom olmaz, stock rom olur =P
Sorun olmaz, unroot yöntemi vardır illaki çalışan, olmadı arkadaşın dediğin gibi stock romu flashlarsın rootun gider. Garanti uğraşmaz senin rootunla.
Triangle away download sayacını sıfırlıyor ama hiç denemedimBenim buldugum root dosyasinda sd carda atiyoruz ve recovery den updateliyoruz normal mi bu ?Bide triangle away ne işe yariyor
@0MG90
Ace 2 de sayaç sıfırlamanın daha kolay yolları var çünkü 
Triangle away download sayacını sıfırlıyor ama hiç denemedimAce 2 de sayaç sıfırlamanın daha kolay yolları var çünkü
![]()
Ace 2 de gb de iken rootlasak sonra jb ye donsek yada gb yi tekrar yuklesek root kalkarmi.rootun zarari varmi?
Root un zararı yok tabii ama gb de rootlayıp jb ye geçince supersu silinmiyor wipe data atman gerekir o zaman, ya da tekrar rootlamanAce 2 de gb de iken rootlasak sonra jb ye donsek yada gb yi tekrar yuklesek root kalkarmi.rootun zarari varmi?

Root un zararı yok tabii ama gb de rootlayıp jb ye geçince supersu silinmiyor wipe data atman gerekir o zaman, ya da tekrar rootlaman![]()

garantiye gondedigimde sorun olmaz demi cunku benim icin garanti onemliHiç gerek yok onlara Kingo Android Root programı ile 2 dk da rootluyosun 2 dk da rootu kaldırabiliyosun
Hayır cihazı yeniden bağlarsın Unroot a tıklarsın kaldırırgarantiye gondedigimde sorun olmaz demi cunku benim icin garanti onemli
bilgi icin tesekkurlerbi de bir sey isteyecem kingo rootun linkini verirmisin kardesimHayır cihazı yeniden bağlarsın Unroot a tıklarsın kaldırır