Root ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Root ??
çok konu açtım ama napıyım merak ediyorum, sorunlarımı ve sorularımı yazıyorum cevabınız için
Hiç anlamadığım bişey bu root yapmak ne demek hep görüyorum ya özetle ne demekk

miyelin

Üye
android nokiayaya göre bayağı güvenliksiz bir yazılım. root dediğin şey bu yazılımın olduğu klasörün adı. root yaptığın zaman o klasörün yani rom'un yani yazılımın android dosyalarının bulunduğu yerin hakimiyetini elegeçirmiş oluyorsun. istediğini siler istediğin dosyayı kaydedersin. yani telefonu çökertedebilirsin iyileştiredebilirsin...

Ocean258

Ocean258

Üye
Root kısaca telefonda admin olmaktır bilinçli kullanıcı için bir zararı yoktur aksine faydalıdır.

waycell

waycell

Üye
yada anlayacagin dilde sistem dosyalarina yazim erisimini acmaktir.ve bazi programlarin calismasi icin rootlu olasi gerekiyor cihazin

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
android nokiayaya göre bayağı güvenliksiz bir yazılım. root dediğin şey bu yazılımın olduğu klasörün adı. root yaptığın zaman o klasörün yani rom'un yani yazılımın android dosyalarının bulunduğu yerin hakimiyetini elegeçirmiş oluyorsun. istediğini siler istediğin dosyayı kaydedersin. yani telefonu çökertedebilirsin iyileştiredebilirsin...

Anladımmm teşekkürleerrrrrr :)

- - - Eklendi - - -

Root kısaca telefonda admin olmaktır bilinçli kullanıcı için bir zararı yoktur aksine faydalıdır.

Anladım anladım sağolll :)

- - - Eklendi - - -

yada anlayacagin dilde sistem dosyalarina yazim erisimini acmaktir.ve bazi programlarin calismasi icin rootlu olasi gerekiyor cihazin
Teşekkürlerrr :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Yada amaca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt