Root ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Root ?
Root yaptıktan sonra otomatik güncellemeleri almıyormuş doğru mu ? Ya da çözümü var mı ?

fnldstntn

Üye
Root tan sonra güncelleme yapılması ile sorun çıkabilme ihtimali olduğu için muhtemelen bu engellenmiş olabilir..Çözüm Unroot veya farklı bir Flasher programı ile yeniden kurmak...

technoshark

technoshark

Üye
Çözümü yok , sitesinde güncelleme çıkınca root işlemini iptal edip güncelleştirme yapacaksınız. Telefonunuzun marka modeli Xperia ray dimi

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü yok , sitesinde güncelleme çıkınca root işlemini iptal edip güncelleştirme yapacaksınız. Telefonunuzun marka modeli Xperia ray dimi
Evet Xperia Ray. Bende 4.0.3 ics uüklü. Unroot yapmadan 4.0.4 e geçemem diyorsunuz.

Xelord

Xelord

Üye
Yanlış bilgi vermek istemem belki bir sorun oluyordur ama: Ben Xperia Ray'imi 2.3.4de rootlamıştım. Sonra 4.0.3 gelince güncelledim (Rootlu iken). Bir şey olmadı telefon güncellendi. Ve Root iptal oldu.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bilgi vermek istemem belki bir sorun oluyordur ama: Ben Xperia Ray'imi 2.3.4de rootlamıştım. Sonra 4.0.3 gelince güncelledim (Rootlu iken). Bir şey olmadı telefon güncellendi. Ve Root iptal oldu.
Tamam anladım. Peki bir şey daha soracağım. Google Play'den güncelleştirmeleri otomatik yapıyor mu peki? Htc kullanan birinde yapmıyormuş.

Xelord

Xelord

Üye
Tamam anladım. Peki bir şey daha soracağım. Google Play'den güncelleştirmeleri otomatik yapıyor mu peki? Htc kullanan birinde yapmıyormuş.

Bildiğime göre onun ayarı var: Otomatik güncelleştir ya da güncelleştirme el ile güncelleştireceğim diye. -Ben de otomatik değil-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt