Uygulama Root yardim

Sponsorlu Bağlantılar

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi
Root yardim
Merhaba ben tabletimi rootlayacağım cak bunu daha önce hiç yapmadım şu sitede( ) adımları buldum ama ingilizce çevir dediğindede hiçbirşey anlaşılmıyor bilenler bu adımları bana öğretebilir mi?

The Shadow

The Shadow

Üye
Merhaba ben tabletimi rootlayacağım cak bunu daha önce hiç yapmadım şu sitede( ) adımları buldum ama ingilizce çevir dediğindede hiçbirşey anlaşılmıyor bilenler bu adımları bana öğretebilir mi?
arkadaşım senin verdiğin linkte senin tablet için bir custom rom verilmiş. Adam onu anlatıyor. Yani rootla ilgisi yok. Ha rootlamak istiyosan uzun yolu boşver şu programı indir senin işini gorur :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Drebel verdiğin program HTC one root yaparmı ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tavsiye edermisin root u 1 aylık cihaz

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım senin verdiğin linkte senin tablet için bir custom rom verilmiş. Adam onu anlatıyor. Yani rootla ilgisi yok. Ha rootlamak istiyosan uzun yolu boşver şu programı indir senin işini gorur :)
Ben tablete android jelly bean kurmak istiyorum nasıl olcaka bide bu adamın verdiği rom android kaç?

- - - Eklendi - - -

Bide jelly bean kurmak istediğim cihaz galaxy tab p1010

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben tablete android jelly bean kurmak istiyorum nasıl olcaka bide bu adamın verdiği rom android kaç?

- - - Eklendi - - -

Bide jelly bean kurmak istediğim cihaz galaxy tab p1010
eğer galaxy tab için jelly bean varsa kurarsın. Bir de bu adamın verdiği rom kaç derken ne demek istedin ??

- - - Eklendi - - -

Tavsiye edermisin root u 1 aylık cihaz
htc one gibi bi cihaz rootsuz olmaz bence benim bi konum var root yaptıktan sonra işlemcinin tüm çekirdeklerini çalıştırabilmen için.
Bataryan biraz daha hızlı biter ama performans manyağı olursun :D

- - - Eklendi - - -

gereksiz programları da kaldırırsan kasmanın ne demek olduğunu unutursun :) benim onerim kesinlikle root yap

Invoke

Invoke

Üye

eğer galaxy tab için jelly bean varsa kurarsın. Bir de bu adamın verdiği rom kaç derken ne demek istedin ??

- - - Eklendi - - -

htc one gibi bi cihaz rootsuz olmaz bence benim bi konum var root yaptıktan sonra işlemcinin tüm çekirdeklerini çalıştırabilmen için.

- - - Eklendi - - -

gereksiz programları da kaldırırsan kasmanın ne demek olduğunu unutursun :) benim onerim kesinlikle root yap

htc one gibi bir cihaza koymaz zaten uygulama filan. Kasmaz yani kolay kolay.

- - - Eklendi - - -

Root size tam yetki verir herşey için eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız o zaman yaparsanız.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Peki bu sitede verilen adımları anlayabiliyormusun ben anlayamadım çevir dediğimde bişe anlaşılmıyor eğer anladıysan bana adımları yazarmısın?

The Shadow

The Shadow

Üye

htc one gibi bir cihaza koymaz zaten uygulama filan. Kasmaz yani kolay kolay.

- - - Eklendi - - -

Root size tam yetki verir herşey için eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız o zaman yaparsanız.
haklısın da bir kez rootlu cihaz kullanınca her cihazı rootlamak istiyorsun :D

- - - Eklendi - - -

Peki bu sitede verilen adımları anlayabiliyormusun ben anlayamadım çevir dediğimde bişe anlaşılmıyor eğer anladıysan bana adımları yazarmısın?
kardeş verdiğin linkte root yapimi anlatılmıyor başka birşey o sen boşver onu :D

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi

haklısın da bir kez rootlu cihaz kullanınca her cihazı rootlamak istiyorsun :D

- - - Eklendi - - -

kardeş verdiğin linkte root yapimi anlatılmıyor başka birşey o sen boşver onu :D
:) tamam anladım custom rom anlatıyorda niye boşvereyim tehlikeli mi yoksa bilmiyormusunuz bide uzun diye uğraşmak mı istemiyorsunuz bu 3 ünden biri ama ben bunu yapmak istiyorum :)

The Shadow

The Shadow

Üye
:) tamam anladım custom rom anlatıyorda niye boşvereyim tehlikeli mi yoksa bilmiyormusunuz bide uzun diye uğraşmak mı istemiyorsunuz bu 3 ünden biri ama ben bunu yapmak istiyorum :)
uğraşmak istemiyoruz :)

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi

uğraşmak istemiyoruz :)
Böyle diyin canımı iyin lafı o çevirmeye gerek yok :) neyse uğraşmak isteyen biri olursa bende yaparım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şöyle bir videoda var bunun adımları uzun değil bu adımları yazsanız yeter

- - - Eklendi - - -

root yaptım added falan geldi tablet açıldı bi ekran geldi en başta recovery now falan var orda ne yapacağım.

- - - Eklendi - - -

Cevap verebilecek kimse yok mu CWM recovery diye bir ekran aıldı daha sonra ne yapacağım.

Invoke

Invoke

Üye
recovery girebildin mi arkadaşım ? Nasıl bir ekranda takıldı anlamadım cihaz açılmıyor mu?

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü root attiktan so ra custom rom kurdum bilgi almak isteyen varsa yazabilirim.