Uygulama root uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

mememin

Üye
    Konu Sahibi
root uygulamaları
Telefonuma root attim onereceginiz yada tavsiye ettiginiz root uygulamalari neler simdiden tesekkurler

serif55

serif55

Üye
Xposed = cihazınızın herşeyiyle oynama yapabileceğimiz bir uygulama, geliştiriciler tarafından yazılmış modülleri de ekleyip kullanabilirsiniz

Titanium Backup = uygulama+sistem verilerinden yedek alıp format sonrası veya yeni bir rom yükleme sonrasında hiçbir ayar bozulmaksizin geri yükleme yapabilir, sistem uygulamalarını kaldırabilir veya dondurabilirsiniz

Lucky Patcher = uygulama veya oyunlarınıza yama yapabileceğiniz ve ekstradan bunların içinde sahte satın alım yapabileceğiniz bir uygulama (bazılarında işe yaramamakta)

Wifi kill = bağlı olduğunuz wifi ağındaki diğer cihazları görüp internet bağlantısını kesebileceğiniz bir uygulama

Wifi Key Recovery = format sonrası veya kullandığınız bir wifi ağının şifresini hatırlamadığınızda bu program size daha önceden kaydını yaptıysanız şifreleri gösterebiliyor

Rashr = cihazınızı pc ye bağlamadan kernel veya recovery yüklemenize olanak sağlayan bir program(bilginiz yoksa boşverin)

Adaway = uygulama veya oyun içi reklam engelleme programı

Ekstra eklemek isteyen arkadaşlar da olabilir benden bu kadar kardeşim hayırlı olsun Root = Özgürlük [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Güven
Mücahit Güven

Mücahit Güven

Üye
Rashr bilmiyordum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: serif55
aviatorhawk

aviatorhawk

Üye
Wifi kill harika :))

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Ben go backup kullanıyorum. Arayüzü daha iyi.
Ayrıca comodo anti virüs uygulaması izinleri kaldırabiliyor, firewall özelliği var (istediğin uygulamanın wifi veya mobil datayı kullanıp kullanmama izni veriyorsun)
Hide app-hide uygulama gizliyor.
App quarantine uygulama donduruyor

kralveben

kralveben

Üye
telefonunu nasıl rootlarim GM discovery KitKat 4.4.2 ama PC kullanmadan arkadaşlar PC yok çünkü şimdiden teşekkürler

Üst Alt