Peki budamı değil ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Invoke Üye Android_IOS' Alıntı: Peki budamı değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... error'u görelim?
Android_IOS' Alıntı: Peki budamı değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... error'u görelim?
Android_IOS Üye Oyun oynamaya vaktim yok.Ama vaktim olursa. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CiaCelebrity Üye Konu Sahibi Konu başlığının değişmesi şart konu başlığı böyle olmalı root unroot yapma değilde oyun oynamak nasıl yapılır olmalı.
Konu başlığının değişmesi şart konu başlığı böyle olmalı root unroot yapma değilde oyun oynamak nasıl yapılır olmalı.
Invoke Üye Android_IOS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok uğraştın mı? 1. Olmamış. 2. Neden tam ekran atamıyorsun? 3. Strotage ne demek biliyor musun, bir araştır bunu.
Android_IOS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok uğraştın mı? 1. Olmamış. 2. Neden tam ekran atamıyorsun? 3. Strotage ne demek biliyor musun, bir araştır bunu.
Android_IOS Üye Tamam ya tamam ben forumdan çıkıyorum burda hepiniz keninizi akıllı sanıyorsunuz.Ama hiç android ne demek bunu bilmiyorsunuz.
Tamam ya tamam ben forumdan çıkıyorum burda hepiniz keninizi akıllı sanıyorsunuz.Ama hiç android ne demek bunu bilmiyorsunuz.
Invoke Üye Hem sen Note 3'ü S4'ü ve 5S'i olan arkadaş değil misin? Z1'in de varmış, bir tane daha Z1 alırsın. Boşver...
Hem sen Note 3'ü S4'ü ve 5S'i olan arkadaş değil misin? Z1'in de varmış, bir tane daha Z1 alırsın. Boşver...
CiaCelebrity Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Hem sen Note 3'ü S4'ü ve 5S'i olan arkadaş değil misin? Z1'in de varmış, bir tane daha Z1 alırsın. Boşver... Genişletmek için tıkla ... Vay be adama bak.Note 3,S4,5S,Z1. LG G2 varmı.Yada HTC one maxandroidin ne olduğunu biliyorsan söyle Bizde bilelim.
-qarapapaq-' Alıntı: Hem sen Note 3'ü S4'ü ve 5S'i olan arkadaş değil misin? Z1'in de varmış, bir tane daha Z1 alırsın. Boşver... Genişletmek için tıkla ... Vay be adama bak.Note 3,S4,5S,Z1. LG G2 varmı.Yada HTC one maxandroidin ne olduğunu biliyorsan söyle Bizde bilelim.
Invoke Üye Hacı sen de iyi uzatıyon haa, sabahtan beri... @polam123Birazdan silinir zaten bu konu ya da kilitlenir =P
Hacı sen de iyi uzatıyon haa, sabahtan beri... @polam123Birazdan silinir zaten bu konu ya da kilitlenir =P
Nextman Emekli Yönetici Konuda bilgi almanın dışında sıkıntı yaratacak şekilde tartışmanın anlamı yok.Forum kurallarına uyunuz. Bu arada sakin ve sabırlı davranışından dola Teşekkürler @-qarapapaq-
Konuda bilgi almanın dışında sıkıntı yaratacak şekilde tartışmanın anlamı yok.Forum kurallarına uyunuz. Bu arada sakin ve sabırlı davranışından dola Teşekkürler @-qarapapaq-